Test

Mys med fina vänner


28 Januari - heldag med fina Filippa

Lördagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med plugg och chillin framför soffan!
Nejdå, lilla Filippa och jag startade med ett stort muffinbak på förmiddagen där resultatet blev super, trots att vi säkert gick upp några kilo...sedan fortsatte vi med pärlpysslande, fotbad, fotografering och en lång runda på stranden i kylan. Senare på kvällen kröp vi ner under täcket framför tvn med tända ljus och godisätande. En av de mysigaste dagarna på länge!

25 Januari - Photoshoot med Stina och Frida


18 Januari - Farfars 70 årsdag

Den 18 februari fyllde min kära farfar hela 70 år. Detta firade vi med en fin middag tillsammans med dem och mormor och morfar.

I'm back

oj, vad det känns konstigt att skriva här igen... orkar inte komma med en massa dåliga bortförklaringar till varför jag inte har bloggat på en hel månad, vill bara att ni ska veta att jag lever och att jag är back on track.. Jag ska försöka minnas vad som har hänt och lägga ut bilder på det, vilket jag kommer göra i enskilda inlägg lite då och då.
Jag och bästavän...

Fika mys i skurup

Vi drar tills skurup för att ta en mysig söndagsfika hemma hos några kära vänner!
Jag passar på att inviga min nya Belstaff jacka...


Färdigt!

Ni kommer väl ihåg när jag och pappa hade lite pysselverkstad? Resultatet är nu uppe på mitt rum... Vad tycker ni? Jag blev jättenöjd!

 

 


dööööör

Dessa tre killar är bara för snygga, dör lite varje gång jag ser dem....


Lalandia 2012

Hej på er! jodå, nu är det så att man har börjat att ta sig i kragen och gå upp klockan sex på morgonen för att gå till skolan. Snart är man helt tillbaka i vardagen igen efter ett fantastiskt jullov. I torsdags åkte vi tidigt på morgonen får tredje året irad på en liten weekend med Axels fotbollslag och deras familjer (hela 60 pers) ner till det nyare lalandia som ligger i Danmark - Billund. Det var en jättetrevlig resa, vi hade en massa kul. På söndag kväll var vi hemma igen, då alla var trötta efter en lång busstur samt en tuff helg med mycket bad och roligheter.

PYSSEL VERKSTAD

hej på er! 
Det har varit en ganska mysig dag idag... axel har varit hos kompis hela dagen och mamma har varit med mormor i hörby och hälsat på gammel mormor och gammel morfars gravar och lite annat sånt smått tror jag. Därför har jag, pappa och Molly haft det mysigt. Jag tog en lång runda med Molly på stranden tidigare idag, vi sprang runt som dårar och busade -Härligt!
Jag och pappa har också pysslat lite, vi har målat tråkiga ramar svarta, tapetserat träskivorna som finns i ramarna och lite annat. Vi har gjort om ramarna så att de ska passa till mitt rum och sedan har jag klistrat dit lite olika kärleks "quotes".

MOCCI


HEJDÅ 2011, TJENARE 2012

japp, då går vi in i år 2012... Julen är över och här sitter jag sliten efter gårdagens nyårsfirande.
Detta inlägget kommer bli jobbigt eftersom jag inte har haft tid att uppdatera här under tiden som gått, jag ska försöka kortfatta allt i bilder!
vi börjar med den mysiga julaftonsdagen i Anderslöv hemma hos mormor och morfar. det var en mysig dag med mycket kärlek och klappar, även Kalle Anka och en massa julmat.
Jag fick en hel del julklappar: 
Mina julklappar har varit väldigt användbara, jag satt halva söndag, halva måndag hela tisdag och hela onsdag framför TVn och tittade på säsong 1 och 2 samt lite på säsong 3 av vampire diaries, SÅ JÄVLA BÄST!
På lillejulafton hade vi haft Molly i ett helt år -ett helt fantastiskt år. Hon firade det med att öppna en julklapp med en massa ben i!
Det var julafton... dagen efter- på söndagen hade vi bjudit hem några vänner på middag, jag var inte så social den kvällen eftersom jag hade fastnat framför "vampire diaries" på mitt rum...
På Måndagen blev det mysmiddag hemma hos farmor och farfar.
Jag fick även ett fint stativ till min systemkamera av farfar- tack så mycket kära du!
Sen var det ju det här med nyår... mamma och pappa samt Axel var hos kusinerna på stor fest, medan jag hade en super rolig och mysig kväll hemma hos först Stina och sedan Matilda tillsammans med oss tre och Frida. Det var kul att träffas sådär alla fyra och bara ha det allmänt bäst.
Det blev mycket bus, vi klädde ut oss, spelade spel och dansade och sjöng på en hög nivå, dock filmade  jag mest och hann inte fotografera.

VI ÄR REDO FÖR

TVÅTUSENTOLV

RSS 2.0