Test

-tankeläsaren

Precis börjat läsa på "De utvalda-tankeläsaren". Är bara på kapitel två men den verkar vara jättebra och den har varit bra hittills. :)
Det var verkligen på tiden att jag köpte en bok att läsa i torsdags. Jag köpte även uppföljaren till "fallen ängel" som heter "förlorad ängel" som jag ska läsa så fort denna är slut. Klara fyller år på onsdag och i torsdags när vi var på stan fick hon sin födelsedags present redan då eftersom hon har gympa och fotbollsläger hela nästa vecka. Hon fick den 7e "house of night" boken "Bränd" som hon måste skynda sig att läsa så jag kan få  låna den sen!!! kan knappt vänta....

how wonderful life is...

Hej fina ni.
Jag har inte hunnit blogga alls nu de senaste dagarna. Har varit med mina fina vänner och myst en hel del. I måndags hade vi besök av två av  mina små nästkusiner, vi käkade brunch och mös. Sedan på kvällen Åkte jag hem till älskade petronella och satte upp tält som vi sedan sov i under natten. det där med tältning/camping är inte riktigt min grej. Usch, hade svårt att sova under natten och sedan på morgonen vaknar man av någon kommunarbetare som klipper gräset precis utanför. asså man har inget liv om man gör det klockan sex på morgonen?  Menmen, vi hade mysigt ändå trotts att man blir helt fuktig och sånt shit. -.- det är ju hämst vad jag klagar. Tisdagen blev med Petronella den också, vi ängnade nästan hela dagen till att spela spel på våra mobiler. Hennes mamma fick lite spel på det... haha, hon gillade inte riktigt att vi satt och spelade i flera timmar. Men det gjorde vi.
I onsdags blev det filippa i hela 10 timmar. Vi hade super kul och mysigt. Vi bakade och fotograferade en hel del. :)
Torsdags blev det stan med Petronella och Klara och på kvällen hyrde vi film och mös. -Me like.
Igår-Midsommarafton kom Familjen nilsson hit och åt brunch vid tolv tiden och sedan vid halv två gick vi ner till scoutstugan och hade midsommar firande som byalaget ordnat. det var väl trevligt, dans och sånt.
Vid fyra cyklade vi hem till familjen Svensson, Pollock och hade det jättemysigt med några andra familjer.
Idag har casper och filippa varit här, vi har pysslat bakat och cyklat.


Best thing I never had

Dagens låt är "best thing i never had" med Beyoncé. Jag lyssnar på den hela tiden. Har nog väckt hela huset? Yeah!!
Högtalarna är liksom nästan på högsta volym.
Nu ska vi ha frukost gäster, puss på er

LATA ALICE

Hej!
Jag kan typ säga godmorgon? har legat och latat mig i soffan hela dagen, tittat på tre filmer ("i love u philip morris", "the princess and the frog", "aquamarine" o lite annat, roliga filmer asså! -.-
Igår vart jag lika lat. tittade på "charlie st. cloud" för tredje gången "burlesque" och "easy A" alla dem är jättebra!
Har inte speciellt mycket att skriva om förutom att jag verkligen längtar efter sommar, det är sommar men jag vill ha värme! Vi får väl hoppas att den snart kommer!
Jag måste äta nu. Imorgon ska jag träffa älskade Filippa. puss.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace


Match made in heaven

if you go, i go
if you stay, i’ll stay
when you cry i’ll try to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you’re
mine, mine, mine
Helt klart en av dem skönaste låtarna just nu. -kärlek till den.

Myspys i Ziperall

-Nu gleee ♥

a wonderful day with my favorite boys

En fin dag förra veckan hos farmor och farfar.

I loved u yesterday I love u still,I always have...I always will

Jag låter bilderna tala...

every day we do is a love scene

hej allihop!
Har precis kommit in efter en hård träning i skogen med damlaget! :)
Det var första träningen utomhus, och det var riktigt kul. Nu ska jag satsa hårt! :D hehe, vi får väl se hur det går!
vi sprang först tre kilometer och sedan görde vi fyra rutschar på 100 meter  och sedan blev det staffet i sanden, även lite annat smått.
Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen - det ska bli skönt! :)
Om jag inte ska hitta på något speciellt imorgon kommer jag skriva mer om Selmas dop i söndags som verkligen var super mysigt. Det var inte som vanligt, vi var inte inne i en kyrka utan det hölls ute i källesjö på en lekplats. Det är kul när det är sådär lite otraditionelt. Jag orkar inte ladda upp bilder och skriva mer om det nu för jag somnar nästan så som sagt får ni nog det i morgon.
Igår latade jag mig riktigt mycket framför tv på dagen och sedan på kvällen kom  fem av de bästa tjejerna hit och mös med tre dåliga filmer som vi hyrde. Tack för kvällen i alla fall mina fina vänner ♥
Innan jag går vill jag bara säga - JAG TYP ÄLSKAR SOMMARLOV!!! ;)
Ha det riktigt skönt.
-Duschen NU!

Selma Anna Viola

Hej. 
Imorgon ska jag på dop till världens finaste kusin. Jag är så glad att jag fått en sån fin en, efter tre killar. :)

Jag tror att hon ska heta Selma Anna Viola om jag inte hört helt fel?  Rätt gulliga namn?
Ha en fin söndag.
kramisar.

"It's Cause I'm Fat"

Godmorgon alla fina läsare!
Jag o pappa sitter framför TVn och tittar på gamla "American idol" avsnitt. fy fan vad vi skrattar emellan åt. Hahah, vissa är helt sjuka.
titta bara på den här...
Helt sjukt!!!!!
Igår kväll skulle jag egentligen vara och hjälpa till på filips studentfest (matildas bror) men jag var tvungen att vara hemma och passa mig lilla bus vovve eftersom farmor och farfar helt plötsligt inte kunde eftersom de skulle upp sex nu i morse och åka iväg. :s Jag säger bara - kom ihåg sånt från början tack!
Men kvällen blev bra ändå, petronella kom hit vid halv åtta tiden och stannade sedan till typ tolv. Vi satt mest med våra mobiler, hahaha, vilka iphone nördar. ^^
Hoppas ni får en bra dag.
kramisar
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

did u hear? - Nobody´s perfect

Det ända i min hjärna just nu är denna låt.....!!!

Avslutnings outfit

Klänning_MQ
Kofta_lindex

i had a busy week

Hej!
förlåt för att jag är sämst på att uppdatera, men jag har inte orkat och knappt hunnit.
Jag är överlycklig idag för att det äntligen är sommarlov, trots att det inte alls känns så. Vädert är under all kritik typ?
Skolan nu denna veckan var hel chill, tisdagen gick jättebra och vi vann hela klasskampen trots en del taskiga ord och avundsjuka från de andra klasserna. Dåliga förlorare är det ända jag kan säga!
Jag orkar tyvärr inte ladda upp fler bilder. detta får duga, tog liksom 300 bilder. -.-
I onsdags blev det jobb från halv fyra till halv tolv på niornas avslutningsfest ute på dannero. Jag och Petronella var riktigt duktiga och vi hade super kul. Det var verkligen kul att se.:) Men jag har grymt mycket träningsvärk i ryggen efter allt bärande. menmen, det gör inte så mycket... fick liksom massor nya polare ;)
Sjukt kul att se hur fina alla var också! :)
Det var i alla fall full action och en  massa killar när vi stod i baren! hihi.
Jag var hemma vid ett och sedan skulle jag hoppa in  i duschen så var i säng vid halv två. Snacka om en slö skolavslutning sen, jaa...

Jag kunde gått naken...? ;)

Hej! Wow vad varmt det är ute!!!! I malmö var det 33 grader :0 Jag och mamma är på väg hem nu efter allt letande efter en dum Skolavslutningsklänning. Först var vi i burlöv men nej, där var inte ett skit så vi körde till mobilia istället. -ingenting där iheller så tillslut fick vi bara ta en, jag vägrar liksom gå naken!! ;) Det blev väl rätt bra ändå efter många om och men och efter lite sura sidor från mig när inte dem klänningarna jag ville ha fans i rätt storlek. Usch vad jag hatar sånt! :/ När jag kommer hem kan ni få se vad det blev för en... Hehe, inte finare än min älskade balongklänning!? Jag börjar må lite smått illa nu av att sitta med mobilen i bilen så jag får sluta skriva nu.

6 Juni - Sveriges nationaldag

Godmorgon!
jag håller på att fixa mig, jag och mamma ska åka en runda till Burlövs center och se om vi kan hitta någon avslutningsklänning till mig. Jag har varit här i ystad och även på Entré i malmö, men jag har inte hittat någon än... det börjar kännas omöjligt? Vi får väl se om jag går naken eller har en klänning på mig? Haha.. det ska bli rätt roligt att se. ;)
Denna klänningen hade jag för två år sedan, och den är rätt svå att slå... jag älskar den verkligen.
Balongkläning_New Yorker
Nu måste jag gå. kyss.

I gotta change if I wanna keep you forever

Tröja_Ginatricot
Shorts_lindex
Bikini_någon stans i New York

En rörande historia

Jag ligger just nu i sängen och lyssnae fortfarande på låten "what are words" av Chris Medina. Låtens handling och hans liv är verkligen berörande. Jag måste verkligen medge att han är en riktig kämpe med ett superstort hjärta. För er som inte vet så hade han och hans tjej planerat att gifta sig och leva lyckliga i resten av deras liv. Men den drömmen tog stop... Ett tag innan bröllopet råkade hans tjej ut för en alvarlig bilolycka och hamnade i koma. Läkarna sa att chris skulle ge upp Hoppet om att hans älskade sambo skulle vakna upp igen. Chris gav aldrig upp hoppet och hans sambo vaknade sedan överraskande upp ur koman. Hon hade tyvärr då fått stora hjärnskador. Deras liv blev aldrig som de tänkt sig. Hon sitter i dag i rullstol och är svårt handikappad :( hon kan inte ens prata... Chris verkar vara en helt fantastisk kille som aldrig gav upp hoppet om hennes liv. Lyssna på hans låt. Den är sjukt bra. :)

Fina helg <3


What are words

sjukt bra och sorlig låt... fy fan att ha det så...
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Mobil blogg- fin o solig helg

Hej alla fina läsare! Hoppas allt är bra nu när det snart är sommarlov och upp mot 30 grader!! Jag sitter i bilen nu, på väg hem från mormor och morfar. God mat o mycket bad i poolen har det blivit idag. Kanske också lite "bonnabränna" ? Min helg har varit underbar med fina vänner. Torsdagen ängnade jag tillsammans med bästa matilda, det blev mycket bad o sol även då! och sedan stannade jag hos henne över natten. På torsdags kvällen gick vi ut en runda o träffa Basti, en mysig kväll Blev det allt! I fredags vaknade vi av att det var helt sinnes sjukt varmt. Vi gjore oss iordning o gick ut direkt, efter mysig frukost och lite solande cyklade vi ner till stan och träffa Natalie. Vi hade super kul tills jag var tvungen att åka hem o göra mig redo inför party på kvällen med fina grannar och vänner. Kvällen blev mycket bra och vid åtta tiden kom älskade Moa bort en runda. Sedan stannade hon hos mig i natt. Nu är jag på väg hem och ska hoppa direkt i duschen. -blä vad jag hatar klor -.- Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt och ladda upp bilder från helgen här på bloggen. Ha det super bra, så skriver jag mer i morgon. KyssN.

16 GRADER KLOCKAN 11 PÅ MORGONEN...

Godmorgon!
Jag sitter med en drickyoghurt i handen. Jag har munnen full med blåsor så yoghurten får bli min frukost :d
Jag ska snart göra mig i ordning och sticka ut och springa sedan ska jag träffa linnea och träna bandyskott.
Det är ju otroligt fint väder idag och blåser inte lika mycket som det gjorde igår. Jag hoppas att ni ska göra som jag och ägna hela denna dagen till att vara ute!?

Jag måste faktiskt gå nu, ha det superbra!
kram

se upp - en musik bomb

Två av de Skönaste låtarna med fart  just nu. ;)
San Francisco - Cascada
Save the World - Swedish House Mafia
Lady gagas bästa just nu:
-Judas
- The Edge of glory
Sveriges dåligaste och tråkigaste låtar just nu som toppar listorna är såklart "Om sanningen ska fram" med Eric Amarillo och "fest i hela huset" med Busshunter. Riktigt uttråkade!!!


BEAUTIFUL DEAD

JADÅ!!!!
Tre dagars lov + helg väntar nu! så himla skönt. Vi är lediga torsdag, fredag,lördag, söndag och måndag. På tisdag är det kul med klassen som gäller och på onsdag är det norreportkamp.
- TOOOORRSSSDAGG är det skolavslutning sedan väntar ett långt, varmt och härligt sommarlov med mycket sol och bad! Fy, riktigt härligt ska det bli!
Idag är det mycket kallare än vad det var igår och i förgår. :( Jag som vill gå ut och sola, men nä, det blåser för mycket...?
Jag slutade skolan tidigt idag, haha.. vi hade typ ingen normal lektion alls.
Engelskan åt vi godis på, NOn hade vi prov och fick sluta typ skit mycket tidigare, idrotten gick vi upp till backaskolan o tittade på fotbollsturneringen och på Tyskan lekte vi med våra mobiler. :) Det var liksom vad skolan var idag! hihi
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu idag? känner för att köpa en bok och ligga och läsa hela dagen lång, shit vad skönt... I måndags var det jättevarmt ute då gick jag ut och  började läsa en bok och kunde inte sluta så den tog slut på kvällen. om ni undrar så läste jag "beautiful dead-summers bok" Jag har läst de två tidigare böckerna och det tog fem dagar sen var båda dem slut, jag har aldrig läst en bok så fort. ;) heheheheh
Nu ska jag mysa med min vovve och lyssna på skön sommar musik.
Puss

Läs gärna recensionen från bokus och en liten från mig:
Här nere har ni handlingen, som jag lånade från bokus.com (jag är lat och orkade inte skriva någon själv)
Bokus.com är en mycket bra sida att beställa bra böcker på, det är billigt och lätt som en plätt!
Du kan även söka på en önskad bok och se när den släpps i Sverige.

Summers bok är den tredje av fyra i succéserien Beautiful Dead, som med spänning och nerv förenar skräck med romantik, kärlek och ond bråd död. 

Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Fyra unga vackra människor. Varför? Darina står än en gång inför frågor som kräver svar, men där sanningen glider undan och inget är som det verkar. 

I omgivningens ögon borde Darina släppa taget, gå vidare med sitt liv. De döda kan ju ändå inte komma tillbaka. Men Darina vet. De är redan här - och de behöver hennes hjälp om de inte för eviga tider ska fastna i gränslandet mellan levande och döda. 

Våren kommer med uppslitande minnen av Summers död. Snart har ett år gått sedan hon föll offer för ett vansinnesdåd i en shoppinggalleria. Fel plats och fel tidpunkt, en galning med skjutvapen. Eller vad jagar Darina egentligen efter? Och tecknen från det förflutna, hur ska de tolkas? Bara en sak är tydlig: än är det inte över. Inte på långa vägar. 

I Beautiful Dead - Summers bok finns en känslig blick för just den där åldern när man står på tröskeln till vuxenvärlden med knuten näve och en obändig kompromisslöshet med det egna jaget. Det är en ovanligt intressant berättad historia, om en ovanligt intressant hjältinna, som kommer att bli förebild för många unga tjejer, med sin integritet, sitt mod och en förmåga till kärlek som trotsar döden.

Själv tycker jag som sagt väldigt mycket om denna serien och jag tycker att det är en himla enkel och bra bok att läsa om du inte riktigt komit igång med läsningen och kanske inte tycker att det är så himla kul och socialt att sitta med en bok i handen.
Författaren -Eden Maguire- är väldigt duktig på att skriva så att man förstår innehållet i boken och även så att det blir spännande och intressant. :)
Böckerna är romantiska och himla spännande att läsa, det blir inte en ända tråkig scen i dem. Där finns mycket dialoger som är det roligaste att läsa. Jag hatar när det bara är en massa tankar och funderingar, det är så himla tråkigt att läsa om det. Om boken ska vara bra ska det finnas mycket dialoger precis som i dessa böckerna!
LÄS DEM!! ;)

Nu ska jag som jag sa mysa med Mocca.

RSS 2.0