Test

Kan någon dra upp mig ur havet?

Japp, som ni förstått så har jag drunknat, drunknat bland böcker och berg av läxor. Asså jag pallar ej tre prov nästa vecka.. liksom SO, NO och Hemkunskap. Jajaj, jag sitter och pluggar lite smått medans jag provlyssnar på Chris Medinas nya album, "What are Words", ja, han är väl sådär. En rörande historia men låtarna låter typ likadant.

Leker lite med PhotoScape =dåligt resultat


Jag såg mamma kyssa tomten,


FÖRSTA ADVENT

Hej, på er alla goa läsare!
Ni har överlevt Berit osv hoppas jag? usch, ne, jag gav mig aldrig ut i stormen för att gå på julskyltningen, tog istället en lugn och skön hemmadag framför soffan igår... lite adventsfika med mys på hög nivå, och fondue på kvällen!
Hoppas ni alla ändå hade en hyffsad första advent trots att vädert inte var på topp.
Förövrigt så har helgen varit ganska full, i fredags firade vi Amanda som hade 18års fest -en riktigt riktigt stor sådan, över 100 personer var med och firade henne, det var rätt så tråkigt i början eftersom där mest var ungavuxna runt 20 års åldern... men det blev bättre sen när alla var fulla och festen drog igång på riktigt!
Lördagen... ja, jag gick upp lite över tolv och klockan ett var vi borta hos familjen Nilsson där vi firade Caspers 8års dag! Mysigt värre, men julbrunch och tårta. Vid fem tiden körde jag och mamma där ifrån för att sedan åka vidare till Dannero och jobba! Det är alltid lika kul att jobba där tycker jag... dessutom så var Danne på första sidan av YstadsAllehanda idag, och vi fick faktiskt ganska bra recensioner av dem, Ystan har ju en tendens att skriva en del negativa saker om platser och ställen...

Sovmorgon in my <3

Jag bara älskar såna här morgnar då jag riktigt kan sova ut och sedan gå upp i lugn och ro för att fixa sig inför skolan! Det underbaraste som finns är väl ändå välkomnandet av sin hund? Hon är såååååä god på morgonen! Jag blir så lycklig! En härlig start på morgonen!


HAR SPRUNGIT RUNT OCH TESTAT MIN NYA ÄLSKLING


MOVIE TIME

Känslan som uppstår när man kommer på att man har sovmorgon i morgon är underbar!
Hahaha... i love it!
Igår var jag och Stina och såg breaking dawn part 1, såklart så finns det inte många filmer som är bättre än twiligt seien, men jag blev ändå en pyttepytte lite besviken över att den var så olik boken. Det finns ingen bok som är bättre än dessa böcker, och "så länge vi båda andas" är helt klart den mest fantastiska bok jag läst... ja, jag tyckte att det var lite synd att de ändrat så mycket i filmen. :/ Men jag ger den ändå riktigt höga recensioner!! :)

I fredags hyrde jag tre filmer som jag såg på nu i helgen.... "Hanna" "bad teacher" och "London Boulevard", jag tyckte inte att någon av dem var speciellt bra. Det är nog inga filmer jag skulle rekomendera, men de var ändå helt ok. "Hanna" var nog den som var dåligast, jag hade lite svårt för att förstå den.
Ha en super bra kväll, kramisss

Snabbis

Hej! Hoppas allt är fint idag, jag blev väckt för en timme sen av att jag visst skulle till högestad på sån julgrej med farmor och farfar en timme senare! Jaja, jag har precis kommit ut ur duschen och hinner tyvärr inte starta datorn (bra det där med iphone)
Jag ville mest berätta att jag fick tillbaka min kamera igår, det tuffa är att jag fick en sprillans ny, o en nyare modell som är så mycket bättre! Ibland lönar det sig att trilla...
Jag ser framemot att dela med mig alla fina bilder till er o bloggen!
Ha det bra!
Ikväll blir det jobb på dannero för min del!


2 cool 4 school

Jag tror nog inte bara det är jag som är less på skolan...? Jag orkar snart inte med mer läxor och arbeten som ska lämnas in, prov som man ska plugga till osvosv. det ända jag vill nu i kyla och vinter tid är att ta en strake och gå ide. Fy vad härligt det skulle vara! Men tyvärr är det inget alternativ! :(
Det är verkligen inte kil att gå ut med hunden nu när det nästan är minusgrader... jag tycker det är super mysigt att vara ute och gå med lilla Molly efter skolan, men nu har jag inte ens lust till det på grund av viiiiinter.
Söta, eller vad?

Pipparkagor

Rätt mysig kväll sådär med pepparkakor och musik på högsta volym... får nog snart sluta äta och göra min iordning för läggdags! 
Jag skulle egentligen fått gjort en massa skolarbete idag, men nehe, jag palla inte. Jaja, då blir morgondagen bara roligare.
Ha det superbra! 
Pussn

hahaha

Hej på er!
hahaa... såg precis på det avsnitten av "The Ellen Show" när en liten crazy tjej får träffa sin idol Nicki minaj! Fy fan vad jag skratta och särskilt  sen när de var och shoppa... ni måste se!

LaserLight

Jag hatar själva att följa en blogg som aldrig uppdateras... därför tror jag att ni tycker samma? 
Jag har nu i två veckor sagt att "nä, men jag bloggar imorgon" men nedå, jag har kommit på andra viktigare saker att göra. Ska inte säga mer nu, än förlåt!
Hoppas allt är bra med er, jag ska försöka komma in i bloggandet nu igen så här när det börjar närma sig jul! USCH, jag vill allt utan att tänka på julen, skylan och vintern nu. Jag är ju inget stort fan av detta...
Skolan går framåt osv! Lovet var hyffsat tråkigt, synd att Rihanna konserten ställdes in, tappat lite förtroende på henne sen dess!
Julshowerna på Dannero har börjat och jag har varit ute och jobbat i helgen! Alltid härligt att tjäna lite extra pengar, right? 
Sen har vi ju det här som kallas musik: Justin bieber har släppt en ny julskiva... OneDirection är typ på topp! jag är beroende av maddi janes nya cover av taylor swift låt "if this was a movie" och vi ska inte snacka om hur mycket jag älskar jessie Js röst, låtar o allt. Adeles "one and only" och Demis "skyscraper" är också med på min topplista! Jag gillar sådär lugna låtar osv.............................
jepps, typ såhär ligger läget till typ!
Juste, jag fick tillbaka min kamera nu på lovet men den är tyvärr inne på lagning igen. :( Jag dör utan min älskade systemis typ. Hahaha.. pappa hämtade typ kameran på Fredagen sen vaknade jag på topp på lördagen och vid sådär klockan tolv skulle jag ut och fota min underbara vovve i höstvädert och även testa hur kameran var... jag tar en dusch o slänger på min nya fina kläder, tar kameran och går ut. Jag får syn på Mocci på trädäcket och fokuserar blicken på henne. Vad jag inte ser är hennes jävla hundstaket så jag flyger plask ner på magen i jorden och kameran som jag håller i min hand flyger ca tre meter fram och går totalt isönder. Jaja, sånt är livet jag fick lite ont i armen och nacken men annar inget så.




Här har ni en såndär lite halvgullig bild...

RSS 2.0