Test

Begravning.

Begravningen i hörby igår gick bra, trots mycket gråt av alla. Det är ju inte precis något kul att se hela tjocka släkten gråta. 
Men det gick ändå bra... och cermonin i kyrkan var fantastiskt fin. Prästen babblade, Danne sjöng helt fantastiskt och vi gick fram familjevis och tog adjö till gammelmormor, Viola.
Efter en timme i kyrkan gick vi och åt mackor och tårta i församlingshemmet. Mormor och någon annan av hennes syskon höll tal, -vilket var jättefint- och sedan tog vi alla en tyst minut för Viola. Viola skulle varit jättestolt över sin begravning, och hon var så stolt över alla hennes 6 barn, 13 barnbarn och 23 barnbarnsbarn. Härlig släkt! Efter några timmar där, körde vi upp till kyrkogården och tittade på alla blommer hon fått och vi tittade även till gammelmorfar Knuts grav. Det är lite speciellt att han tog bara några veckor efter att jag föddes och så fint att veta att jag var den ända av hans 23 barnbarnsbarn han fick hålla i sin famn, samtidigt som han grät, eftersom han visste att han skulle upp till himlen. ♥
När vi varit på kyrkogården körde vi upp till hennes lägenhet och tog med lite foton och sånt på oss, på mamma och på mormor när vi/de var barn/unga. det var lite kul, för det är sånna bilder som vi själv inte har på tillexempel mormor och mamma. ;) Det är så kul att hon haft koll på varända en av hennes barnbarn och barnbarnsbarn. :)

En av alla byrolåder fulla med foton. :)

SOBER


Axel 12 år

kusinvitamin-Selma
Fina mormor. ♥
Amandas fina vovve, Shilow.
Mocci.

it is okay not to be okay

Hej! 
ännu en vecka full av läxor och stress. Prov idag, prov i måndags...  har varit hemskt mycket jobbiga saker i veckan! Jag verkligen hatar prov. Många inlämningar väntar också, SO och Svenska uppsatser till nästa vecka tillexempel! Engelska arbeten som är svåra, och kraschad server i skolan, det betyder att vi inte har kunnat jobba på datorerna på hela veckan... Så segt, det är sjukt vad bunden man är till datorer egentligen!
Idag har det varit kallt, gud vad hemskt det var att springa ut till idrottsplatsen och tillbaka i ÖSregn, hagel till och med! Vi var liksom inte alls våta när vi sedan kom tillbaka till skolan, alla trodde att vi varit och badat på badhuset. haha... Mysigt! 
Jag fryser fortfarande, och sitter och myser i sängen med min älskade onepiece.
Imorgon är jag ledig från skolan, eftersom jag ska på gammelmormors begravning. :( Sorgligt.
Kommer nog bli många tårar... det är min första begravning så det ska ändå bli rätt spännande.

Happy birthday

Jag älskar dig, brodern min. ♥

"Domino" och "Who you are" - två favoriter just nu.

Jag typ älskar Jessie J. ♥


party time

Så ja, nu har jag duschat, städat, bytat kläder 30 gånger (jag lovar, 30gg) o lite annat sått och gått. Myser i sängen med musik på högsta volym. HÄRLIGT!
gästerna kommer om cirka två timmar... jag hatar att behöva vänta, det är alltid lika sent!
jag hoppas att min kamera funkar, så att jag kan ta en massa bilder! min dumma systemare har typ fått ryck o måste lämnas in, men vi får aldrig tid till att lämna in den, vi har i alla fall kommit en bit på vägen o tagit upp kvittot.
Vi hörs sen!
bjuder på en mys bild, på prinsessan.

Tjenare min nya bästis, wordfeud, hur är läget?

Haha... jävla spel, helt beroende framkallande. Denna appen är egentligen så sjukt tråkig men ändå så sjukt rolig... fråga mig inte hur det går ihop??????
Jag heter "alicestrhed" om du är sugen på att spela en match, trots att jag är superkass.

it starts in my soul and i lose all control

Hej på er! 
det var ett tag sedan nu igen... Jag ligger och fryser medans jag myser. haha, jag är ju grym på rim. :) 
Nej, men gud vad det börjar bli vinter ute nu. Det är sååååå svin kallt ute nu, så fort jag går ut tror jag att jag ska bli till en isbit och detta är bara början. Det är ju liksom fortfarande runt 15 grader. Vänta bara, Alice, tills det blir -15 grader! nejfyför. Säg inte så!!!!!!!!!!!!!
Haha... nu börjar idol, det är rätt kul att se tillsammans med en påse salta, lakrisbilar. MUMSIGT!
Imorgon blir det Kalas för en liten bror som fyller 12 bast på måndag, min lilla lillebror blir en 12åring, rätt fräckt!

Brushing my hair, do I look perfect...?

..hahaha. nej, Jag ser aldrig perfekt ut... o speciellt inte nu.
-Tagga träning om en halv timme. 
Imorgon blir det första konfan. :) Härligt! 
ha en skön kväll trots stormen! 
Puss.
Gammal bild...?

That should be me....

...Holdin' your hand
That should be me
Makin' you laugh
That should be me
This is so sad
That should be me
That should be me
That should be me
Feelin' your kiss
That should be me
Buyin' you gifts...

Underbara du.

Igår spenderade jag hela långa dagen med min älskade Matilda. Vi cyklade runt i stan och sedan satt vi hemma hos henne och åt Ben och Jerry's och tittade på skräckfilm "stay alive" den var rätt läskig faktiskt! usch!
Vi tittade även på idol o lite annat gutt.

World trade center

Hej på er! 
Helt sjukt vad tiden har gått sakta idag... O så jobbigt att man är så slö och trött. Kan det kanske vara så att tiden går sakta på grund av att så många människor i världen sörjer idag efter vad som hände för exakt tio år sedan? 11 september 2001. Det är så fruktansvärt. Under de stunder jag inte orkat sitta ute i det härliga vädert idag har jag suttit nere i soffan och tittat på minnesstunden, några små tårar faller ner från kinderna lite då och då. Man kan inte förstå att något så hemskt, verkligen har hänt. Jag var bara fyra år när detta hände, och kommer ju inte ihåg något så, men man lever sig ändå in i allas minnen.

Secrets

Ni vet Maddi Jane? Hon har lagt ut ännu en cover på youtube nu. Herregud, jag får gåshud. Hon är riktigt duktig. Hennes röst är helt fantastisk! Eller vad tycker ni ?

Molly, mitt hjärta ♥

Morgonpigg! (Y)

Rest in peace.

Hej på er! 
hoppas allt är bra, i dessa tråkiga, regninga och läxiga tider. Gud, jag längtar redan till sommaren! 
alla går runt och säger att det ska bli en "heletes vinter", fy fan, då drar jag! Jag är så trött på allt tråkigt. Ja, visst är jag possitiv? 
Jag hinner knappt med något annat än att göra läxor och gå i skolan? är det så konsigt att man är trött och bara vill kunna strejka?
Men i alla fall, som sagt händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Därför är det himla svårt att uppdatera bloggen, det blir ju tjatigt och inte så kul för er att läsa om jag bara ska tjata om skolan hela tiden! 
men det har faktiskt hänt lite små saker... i tisdags? ja, tisdags var det nog, då dog min gammelmormor! det är alltid så tråkigt när någon dör. Det blir så mycket tårar och tråkigheter! Man vet heller inte rikgit vad man ska säga eller göra för att uppmuntra de som är ledsna. Det är en jobbig situvation, kanske inte för mig... Jag tänker liksom vadå? gammelmormor? henne stod jag ju inte så nära det är väl inget så... men sedan tänker man ett steg till och kommer ju till att det är ju min mammas mormor och min mormors mamma! Jag älskar ju min mormor, och mamma mer än något annat. Jag skulle ju bli helt jävla förstörd av att förlora någon i min närhet! SÅ, jag måste ju stötta mamma och mormor, och tänka lite längre än att jag inte var så tajt med min gammelmormor.
Vila i frid i alla fall, Viola. Hon blev ändå 91 år och har sju eller åtta fina barn, typ tretton barnbarn och ca 25 barnbarnsbarn. Hon har haft ett bra liv och fått vara med om mycket. Hon var pigg, glad och himla ENVIS ända fram tills då hon dog i stroke. Sorgligt är det ju så klart!
Jag måste fortsätta med läxorna nu. Har engelsk glosor kvar att få in i min hjärna.
Denna låten lyssnar jag just nu på... den är himla fin tycker jag!

Love is all you need.

Hej på er!
Ah! ska börja med att säga att jag är så sjukt trött på skolan. Bara läxor, läxor och ännu mer läxor, jag orkar seriöst inte! Så jobbigt. Vad går skolan egentligen ut på ? jo, att man ska lära sig saker så att man får en bra utbildning? men asså, kan man inte bara göra det som behövs för den utbildningen som var och en vill göra och bli ? 
Vi lär ju oss en massa ändå? som den här som går runt på facebook? det stämmer ju lite faktiskt! 

"VARFÖR BEHÖVS SKOLAN?
MUSIK: Vi har YouTube / Spotify för det.
SPRÅK: Det är därför vi kan ha Google Translate
ENGELSKA: Allt är förkortat ändå. (LOL, BRB) ...
MATTEMATIK: Det är därför vi har MINIRÄKNARE.
GEOGRAFI: Jag ska köpa en jordglob.
HISTORIA: De är alla döda ändå
SVENSKA: Jag har lärt mig sedan jag var liten.
BILD: Vem fan kan nt rita en sträckgubbe?
SAMMHÄLLET: Kursen jag bor i."

Haha... nä men vi har gått i skolan typ två veckor bara och har redan hur mycket plugg som helst! jag hinner fan inte med, eller joho, det gör jag visst men jag orkar bara inte ta tag i och sätta mig med allt skitet! Livet är hårt i bland och det får vi leva med!
och Nu ska jag fixa mat, fortsätta med läxorna och sedan ut med molly!
Ett himla stohej när ingen är hemma!
Ni vet det där utrycket "love is all you need" ja, varför är det inte lika vanligt att säga "utbildning är allt du behöver" ?
Haha... okej? där hängde inte ens jag riktigt med. Är typ över trött och behöver mat.
Hajpo


Chillar


Time for work.

Hej !
Jag ska alldeles strax åka ut till Dannero och ta en hel dags jobb där. Har inte sovit så bra i natt, och vaknade rätt tidigt så jag är inte riktigt pigg på det. Men vad gör man inte för en slant pengar?
Igår hade jag och Sofia det jättemysigt. Vi bakade kladdkaksmuffins som blev super smarriga, vi gjorde läxor och vi cyklade ut till öja och tittade på 98 när de spelade match! Gud vad trötta vi var efter den cykelturen!

Ni är mitt allt - fina vänner.

Godmorgon...
Har precis städat, städat och städat mitt rum! rätt skönt att få det gjort, kom knappt in här på grund av alla kläder på golvet. Borde damsuga och lite sånt också, men det är inte min grej det där med städning!
Idag kommer Sofia hit och pluggar, har hyffsat mycket läxor till nästa vecka och det är alltid roligare när man är två stycken! Vi tänkte även baka något gott som vi kan ha och mumsa på medans vi gör det vi ska!
Jag tog en heldag med Petronella och Sofia igår. Efter skolan gick vi ner på stan och tog en god fika och tittade runt lite i några affärer, åkte sedan hem till Sofia och käkade kina mat, och sedan vidare till kiosken på öja! :)
På kvällen tog jag en lång runda med Molly, och mötte Moa! Vi stod och pratade i en evighet och sedan gick vi vidare! Det är himla härligt att kunna prata ut med sina vänner i bland! En mysig dag blev det allt!

RSS 2.0