Test

hejdå SKÅNE, Hej Stockholm

Vi sticker upp till nästkusinerna i stockholm om två timmar, fick precis reda på det. så PACKA,PACKA,PACKA!!!!!!!
kommer hem på fredag eller lördag sen drar vi till köpenhamn söndag till måndag. ni får stå ut med en bloggpaus!
bjuder på denna goa bilden!

hmm ? dislike or like...

my new haircut ?
-
Jag ligger just nu nerbäddad i sängen och tar det allmänt lugnt. Har tittat på "the greatest" med mamma, andra gången för mig och den var lika bra och sorglig denna gången. Några tårar föll ner från mina kinder. Jag är lite känslig när det gäller sorliga filmer, speciellet när folk gråter efter att de har mist någon familjemedlem. Jag är rätt svag för sådant!!!!

håret är verkligen kort... jag vet inte än om jag gillar det eller inte? haha.. jag är lite svårflörtad, nä, men jag vet inte om jag tycker det är fint när de är så kort? jag hade ju inte mycket val för det var ca 3cm som var slitet och sen är det en bit uppklippt igen. Aja, jag lär väl vänja mig, och dock tror jag inte jag måste vända så länge på att de ska växa ut igen! Jag känner i alla fall stor skilnad, det blir också mycket lockigare när det är kortare. :/

NYKLIPPT

usch, det märks verkligen att jag inte klippt mig på över ett år, så mycket som var slitet. Jag har fan inget hår kvar, eller jo, det är kanske till att överdriva men det är skit kort! :(
Denna är snygg ju...

I LOVE DOWN TOWN


Idag har jag på mig...:
Linne_new yorker 
Jeans_G-star

välkommen in...

tjabba!
Det blev ingen tripp till helsingborg idag, så jag fick sova till elva - TJOOHOOO! :)
Nä, men vi hittade ingen hundpassare. :(
mor och far föräldrarna skulle ha gäster eller bort... jaja, så är det när man skaffar en fin vovve.
Jag ligger i sängen och chillar med timbuktu i högtalarna, medans jag tittar runt på olika bloggar. inget vidare kul men ändå?
HÖHÖ, tufft,  Bara - HÅLL KÄFTEN!!! eller lite mer, schhh...
Pappas kusin (som jag aldrig träffat, i think?) är här nere på besök hos farmor och farfar från Borås. Så de ska titta förbi sen istället... himla roligt eftersom jag typ aldrig träffat några släktingar från farmors sida. :D

trött chey- får lägga mig tidigt!

hejsvej!
Vaknade med tuppen imorse, jodå! redan klockan sju, då blev jag väckt av en liten gosig, Filippa, som så gärna ville sova över här, kunde såklart inte säga nej till en liten go flicka. ;) så efter en mysig dag och kväll med våra familjer stannade hon och storebror här över natten!
Aja, några timmars sömn blev det, efter några väckningar och skrik i sömnen av den lilla. Fick heller inte sova i min nya sköna säng, för där skulle fröken ligga - vad gör man inte för sånna fina flickor?
Vid elva tiden åkte vi in till stan och tog en shopping runda, hon och jag. Så mysigt när små fyraåringar ser upp till en! Vi hade det jättemysigt tillsammans! ;) 
Jag köpte ett diadem till henne, och några tuggummi, mer ville hon inte ha! hon var i alla fall tacksam och köpte en klubba till mig! :)
en tuff väst på en tuff tjej!
Korven slank ner, men hela brödet orkades inte äta upp när hon fått syn på småfåglarna.
Imorgon tar vi och våra familjer en shopping tur upp till helsingborg... :)
JAG MÅSTE GÅ UPP TIDIGT IMORGON IGEN DÅ.... :(

Min absoluta favorit!

förlåt för iphone kameran... kameran är fortfarande inte laddad. :(

Kladdkaksmuffinsen med hallon och grädde, satt fint!

Vi drog oss ut på en liten österlen runda idag tillsammans med familjen nilsson! Det blev stenugnsbakad pizza på kafferosteriet och sedan åkte vi hem till Nilssons och käkade fina och goda kakor som vi tidigare köpt på gunnarshög.

stackars grannland

Och när regnet drar över Sverige,
är det det norska folkets tårar vi känner falla på kroppen.
Idag är vi alla norrmän!

det har regnat så fruktansvärt hela dagen, blåst som fan också...det får stå för alla som sörger i vårt grannland Nogre.
Så himla hemskt!

myspys på G

Nu drar jag ut på landet och tar en fika med familjen Nilsson!

lycklig ska man vara, när man har så fina vänner

kvällen igår spenderade jag med fina Linnea. Vi hade det jättemysigt trots att vi inte gjorde något speciellt och inte var så himla seriösa... det kan man ju inte alltid vara!
Idag åkte vi in till stan en runda och tog en fika på espresso house, efter en stund kom Matilda och Ronja dit och vi pratade ett tag och allt möjligt sedan gick vi vidare och spenderade några timmar tillsammans. När de sedan skulle gå för att träffa andra stack jag och Linnea ner till hamnen för att titta till tivolit. Det var rätt kasst, vi köpte en klubba och gick lustiga huset sen skildes vi åt och åkte hem. :) 
Tack för en grym dag! ♥

room makeover

Fin ordning i garderoben... men allt fick inte plats så lite är kvar där nere ;)

i'm already gone

Hittar inte kameran... :( Ni fick två bilder av ett litet ego istället.
Jag lovar att jag hittar kameran imorgon ?

HELA 60 ÅR

Grattis till gammelfarmor och gammelfarfar som idag firar 60årig bröllopsdag. :)
Rätt sjukt att de varit gifta i hela 60 år - det är verkligen en väldigt lång tid!
GRATTIS!

en typiskt svensk sommardag...

... det ösregnar och jag sitter och latar mig i soffan med min favoritvovve som är en hel del förkyld. :( putte, vad jag tycker synd om henne, hon har ett helvete med sitt öga som är helt igen geggat.
Herregud.... det var verkligen en evighet sedan sist! Jag har haft fullt upp med rummet, kompisar och annat roligt.
Jag kommer knappt ihåg när  jag bloggade senast? typ i tisdags förra veckan... och det har hänt en hel del efter det. Vi har passat Tilde och Linn, jag har spenderat en hel helg med Klara, en natt och två dagar med Matilda...En lååååång dag på ikea, mitt rum har äntligen blivit färdigt och fint och lite annat smått och gott!
Jag ska gå upp och ladda kameran nu, så ni kan få bilder på rummet om en stund! :)
Det blev en knas kväll med ansiktsmasker och annat bus.

En dag med små busar.

Godkväll på er, fina läsare. Hoppas det är lika bra med er som det är med mig? :) Jag ligger nere på golvet på en svart och skön matta och inviger mammas nya VITA iphone 4. ahh, varför har inte jag en vit? :) sjukt fin jouu. Jag får väl nöja mig med min svarta... HAha, jag lät rätt bortskämd när jag sa sådär..? - Denna dagen har jag spenderat med två fina kusiner o två fina små tjejer på nybrobadet. Det är rätt jobbigt när man är allas favorit!! En vill att jag ska bada i bebispoolen, en i mellan, en i stora och en vill åka rutschkana...Vart ska jag vara? Jag kan ju inte vara överallt samtidigt! Men det gick bra, o tillslut fick jag en lugn stund o då passade jag på att ta ett dopp bland alla vågor o allt tång i havet. gud vad härligt det var! När vi sedan kon hem hade pappa målat lite på mitt rum. han hade hunnit med en hel vägg... Det var rätt mycket att göra innan han kunde börja måla! Skåp o hyllor som satt fast skulle ner från väggarna och hål efter spikar o annat skulle täppas och spaklas igen. -jag tror att det kommer bli jättebra när det är klart! Vi får väl i alla fall hoppas att det blir det! Nu ska jag hjälpa mamma att bära små kusinerna upp till deras sängar. Sov så gott, o puss på er! :-*

för ljus..för mörk... ne usch, den tröttnar jag på. OCH SÅ VIDARE

här har ni de fyra olika tapeterna som jag slutligen valde mellan, och tillslut, efter mycket om och men o ditt o datt blev det den svarta och silvriga. eftersom att jag har hyfsatt mycket svarta möbler och så, så valde jag den. Vi får hoppas att det blir bra i alla fall, jag längtar tills det blir klart! :)

Hälsa till satan, vi hörs

Tack Ronja för en sjukt fin gårdag i Lund hemma hos Pontus och hans söta familj. :)
Hade en super rolig dag med er, samt Sebastian. Fast att vi nästan hoppade på öresundståget på Lunds C och  blev lurade av pontus när vi skulle åka hem så att vi missade bussen, så var vi tillslut hemma vid elva på kvällen. -En dag jag aldrig glömmer. Det blev mycket bus och volleyboll i trädgården, även en hel del pussar av Elin och Albin (pontus småsyskon) och xbox spelande.
Idag har jag packat ner de sista sakerna från rummet i kartonger och imorgon är rummet redo för en renovering. Jag åkte även in en runda till Johanna, vi snackade en hel del om allt möjligt och busade med lilla Sigge. ännu en bra dag idag.
Nu ska jag ner och käka. puss.

You turned out to be the best thing I never had

Hej på er, idag är det verkligen fint väder igen... jag tröttnade verkligen på regnet igår och längtade efter solen igen! 
Jag håller på att fixa mig inför en dag och natt hos mormor och morfar, med mys och bad! Igår i regnet kunde man ju inte vara ute så jag, Axel, mamma och mormor tog en tur till Trelleborg och gick några timmar på Valen, då glömde man bort det tråkiga vädert. efter lite shopping åkte vi hem till mormor och morfar igen och lagade god tacos. Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer. Jag får försöka uppdatera innan måndag, ni ska isf få se bilder på tapeten jag valt till mitt rum och vilka jag valde mellan - juste, jag har ju inte berättat att alla saker på mitt rum ligger i flyttkartonger och att rummet är redo för en makeover som börjar på måndag eller tisdag..? 
ÄNTLIGEN! 
Ha en toppen dag.
Här har ni en trött, osminkad, brun, glad -och typ ja allt- tjej!
pusspåer.

ICE CREAM

Sitter just nu och mumsar i mig "Ben & Jerry´s" samtidigt som jag sitter och tittar på "Heroes" - gus vad jag älskar de programet. :)
Snart blir det även träning, ska bli skönt eftersom det var himla länge sedan sist.
Ha en bra kväll.

There was a time - No lies, no wrong

Hej på er! :)
Titta, jag uppdaterar idag också. Härligt!
Jag sitter just nu hemma med min älskade vovve och lyssnar på musik, familjen har cyklat in till stan men jag orkade inte följa med eftersom jag redan har cyklat dit och hem idag. Jag har legat på stranden hela dagen med riktigt fina vänner - Ronja, Matilda och Moa. Vattnet var riktigt skönt faktiskt, jag badade fyra gånger och låg faktiskt i rätt länge tredje gången. Trots att det varit blåsigt idag så har vi haft en underbar dag i stekande sol. :) Tack så jättemycket för ännu en fin dag med älskade vänner.
Moa åker till Paris imorgon, jag har funderat på att hoppa ner i resväskan och följt med, men nä, jag tror nog inte jag får riktigt plats? Hoppas hon får en underbar helg i France. ♥
Imorrn ska jag bara ta det lugnt vad jag vet och sedan på kvällen ska jag träna - jag har typ inte tränat på tre gånger nu och känner faktiskt att det skulle behövas!
Nu ska jag gå och göra en kopp te, haha, eller så tar jag bara ett glas iste ? Vi får se, jag ska i alla fall mysa ihjäl mig med min underbart fina hund framför TVn.
Ha en supermysig kväll. så håller vi tummarna för att vi får ännu en fin dag imorgon!!
Hoppas hon är lika mysig idag som hon var med axel för någon vecka sedan....
Rakastan Sinua.

Vadå fina vänner ?

Hej, herregud vad längesedan det var jag skrev... Tiden räcker tyvärr inte till för datorn nu när sommarlovet typ verkligen kommit igång här hemma. Det kommer tyvärr fortsätta att vara usel uppdatering. Kommer kanske blogga då och då, men inte alls ofta. När lovet är slut och skolan börjat kanske jag kommer igång igen, annars är det bara till att lägga av ? :( Men det får vi se då... nu tar vi en dag i taget.
Helgen har jag spenderat med några av de finaste personer som finns. Det blev tre hela dagar med övernattning med älskade Filippa Johansson och jag har ägnat fyra dagar tillsammans med Pontus. Matilda, Frida och andra fina har också funnits med i bilden. Jag har verkligen haft fem fantastiska dagar, det går knappt att beskriva hur bra de har varit.
Igår fyllde även Robina år och då träffdes de flesta tjejerna från klassen och firade henne-riktigt mysigt att träffa alla igen! :)
Nu orkar jag tyvärr inte skriva mer, helgen och alla fina har tagit kol på mig. imorgon ska jag sova ut och inte ställa klockan på morgonen. Vi får se när jag uppdaterar nästa gång. :(
'

RSS 2.0