Test

Jullov

Hej på er! Kan det bli en bättre början på jullovet än att sitta och mysa i soffan med sim favorit hund och en IPad? Och när man tittar ut genom fönstret så är det fortfarande inte ett ända vitt spår efter snö.... Ett stort plus på det! Ja, vi slutade skolan i går, det blev en ganska lång men ändå mysig dag efter att ha varit i skolan från klockan 7.30 till 19.00! Vi hade lektioner, tittade på handbollsmatch, fikade på stan, gick i kyrkan, mös med klassen och massa annat mysigt! Sådär vid nio tiden igår kväll startade jag mitt lov med att titta på filmen "Hachiko" usch, den var sorglig! Mycket tårar rann ner för mina kinder, kan jag lova! Filmen blir ganska mer sorglig när man själv har hund..... Nu ska jag gå och servera mig själv en god frukost! Ha ett jättebra jullov, vi hörs senare!


If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine I would lie and say that you're not on my mind

Tjenare! Hoppas att allt är bra med er. Jag är på topp och jag mår riktigt bra just nu!
Har precis chillat i några timmar med världens bästa bre, och nu snackar jag lite skype.
Det har fortfarande inte fallit någon snö ner från himeln, och det är fett najs!!! Jag slipper liksom gå i ide, det är gutt! :) 
Ha en fortsatt bra kväll! KRAMIS

Juldetaljer i vårt lilla hem


boy, you make me crazy


LUCIA

Hej på er! 
Igår var det lucia, och man kunde ju nästan se dem överallt. :)
På kvällen gick min familj med familjen Nilsson till kyrkan för första gången och tittade på luciafirandet. Det var faktiskt ganska tråkigt att sitta där i en hel timme och lyssna på både när prästen predikade och när lucia med tärnor sjöng. 
Vi åkte hem här efteråt och hade lite luciamys.

Lussebak


Give me wings so I can fly


Pluggar lag och rätt......Toppen kul! ♥♥♥♥

Rätt söt ändå?

Selmas 1 B-day


If you leave me you're out of your mind


1 DECEMBER

Idag är det den första december, första luckan i choklad kalendern är öppnad och den första snön har ännu inte fallit ner från himmeln! Härligt!
Jag har pluggat, pluggat och pluggat även idag, men nu ska jag varva ner i soffan och titta på årets julkalender.. Hehe!


RSS 2.0