Test

fullproppad helg med fina vänner (L)

Halloj!
Min helg har varit superbra!
Fredagskvällen med Moa var mysig, trots att vi inte gjorde något speciellt. :)
Fyfan vad gårdagen var rolig. Frida är fan helt bäst! herregud så kul vi hade det i malmö och även sen på kvällen. Jag har verkligen saknat att umgås med henne... haha, så mycket skratt och kul! Vi hittade lite kläder och sånt som vi köpte men där fanns fan ingen avslutningskläning. :( Vi tittade typ tre gånger i alla affärer efter klänning till avslutningen, men där var inte alls mycket klänningar och tillslut åkte vi hem utan det vi egentligen skulle köpa.
Vi får väl gå nakna på avslutningen? :)
Vi hade en mysig kväll igår kväll med super äcklig skräck film som vi inte förstod oss på riktigt, den var rätt dålig -"Amusement". Titta inte på den!!!! haha.
Det blev även skype med Adrian och Dant! hihi. vid ett tiden tittade vi på en film som gick på trean, Jag har ingenaning om vad den heter, men det var rätt bra!
Vi var i säng vid två-halv tre, och då somnade vi snabbt! ;)
Klockan ringde tjugo i nio imorse eftersom Frida skulle ta tåget klockan tio till malmö för att spela volleyboll. Jag var dödstrött och gick och la mig igen vid halv tio när hon åkt och sedan sov jag gott till halv ett då det kom in ett litet Mollytroll och väckte mig. :)
Jag skulle egentligen vara på dannero idag  och hjälpa till på morsdags middagen. men mamma orkade inte ut dit så istället åkte jag in och träffade Matilda och Robina en stund och sen träffade vi även Basti och Philip en liten stund. :)
Tack för en super rolig men kall dag! :)
Min helg har varit fullproppad med roliga saker. tack alla fina vänner som gör mina dagar så bra! ♥
Nu ska jg göra mig iordning och lägga mig framför Tv.
Imorgon ska 7d1 och 7d2 (min klass och parallelklassen) ut och vandra. Vi ska vandra ut till lilleskog och ha det kul tillsammans där. :D
lägger nog upp bilder senare på vad jag köpte i lördags!
kramisar

bajs

Hej, sitter och myser med Moa! Inte för att vi är så sociala men visst har vi hyffsat kul? :)
Man ska inte klaga när man har sin älskade här!
Skolan var totalt chill typ, inget ansträngande alls. Så dagen gick himla fort. :)
OMG, jag längtar till imorgon, när jag och Frida ska in till Malmö och shoppa och sedan ska vi ha lite film kväll med en himla massa mys!
nu ska jag vara social
puss

Bara för att jag älskar min bästavän♥

Jag har precis kommit ut ur duschen, och gaah vad jag älskar min bästis! ;)

We gonna live like its the end of the World

[miffobild]
Tights_kappahl
Shorts (avklippta jeans)_ lindex
Linne_H&M
Bh_H&M
öja -NU!

KOM, KOM TILL ICA NU...

Bara för att den är fett skön... :P

SOMEONE LIKE U

Hej på er, finisar!
Jag älskar att solen visar sig... kunde varit varmare men jag ska inte klaga!
Dagen har gått himla fort, skolan är typ underbar nu i slutet när det inte finns mycket kvar att göra!
GAAH- bara jag som längtar till SOOOOMMMMARRRLOOOV? :o
Har precis kommit hem från skolan och bytat om till shorts och linne -me like!
Jag sitter och sjunger på typ världens underbaraste och finaste låt just nu.♥
Adele, hon är sick, riktigt fantastisk röst...
Jag orkade inte starta min egen dator så nu måste jag lämna över axels till honom.. -.-
ha det super duper good!

Film inspelning

Hej!
Hoppas allt är bra med er? Jag mår fint och det är härligt att vara frisk igen, solen skiner och jag är glad. Kan en dag bli mycket bättre?
Skolan var super rolig, det började att vi spelade in film på porten med snygga killar i 9an, så sjukt kul hade vi!!!! ;)
Det var det roligaste som hänt i skolan på väldigt länge! hihi, tack för hjälpen boys! :)
Nu sitter jag med hostan som än inte gått över, den blir alltid värre på eftermiddagen och kvällen. Usch, vad jag hatar hosta.
Nu dör datorn snart! vi hörs senare.
PUSS

today i'm home from school

USCH - jag vaknade i morse och gick upp, men nej, pappa tvinga mig att stanna hemma idag eftersom jag fortfarande är förkyld och jag är inte helt frisk. :( Jag hatar verkligen att gå hemma och ha tråkigt, och jag hatar tanken av att jag missar saker som händer i skolan, bara en dag så är jättemycket att ta igen. ^^
Det är inte speciellt roligt. Men det är rätt roligt att jag har smittat min bror! hahaha, vi sitter och tittar på "den gröna milen" öee, den är hemsk... fast jag har inte riktigt hängt med från början... nu börja den igen, ha det bra puss.

bästavän


I AM ALIVE

MUMS!
det åskar o ösregnar -mysigt värre!
OCH det är också fett najs att vi fortfarande lever!! vi dog inte igår (y)
vilken tur, för jag har ett långt liv kvar att leva, precis som ni?
oooo... stackars gammla gubbe som hade fel, han måste skämmas rejält, det hade jag gjort!
Nu lever vi och det är ju bra, vädert har varit skumt idag, fint så att man svettas o sen kaaaaalllt. :ss¨
Jag har inte gjort något speciellt, läst lite och chillat när solen var framme. :)
Nu är mormor och morfar här och vi har precis käkat thai. gottt.
Jag sitter och lyssnar på musik och myser medans jag lyssnar på åskan.
Ha det bra alla fina, och njut av livet!
pusss
jo... juste har ni hört om det gigantiska vulkanutbrottet på island? usch, riktigt stort!

RUBRIK?

Hej!
Näsan rinner fortfarande men jag är piggare och känner mig bättre, jag är så pass bra så att jag
var inne en runda i stan innan och var med Filippa o Matilda en liten stund.
Det var verkligen jättetråkigt att bara sitta hemma i eftermiddags och inte göra ett skit, i och med att jag inte kunde åka till tosselilla med de två underbaraste i mitt liv. (L) Det var verkligen synd att jag inte hade ork att följa med till tosse i dag, jag hade verkligen sätt fram emot det. :( Men kroppen ville tydligen inte att jag skulle få ha lite kul... :/
Vi får hitta på något sånt kul sen igen när jag känner mig kry!?
Nu är Camilla och Filippa här och har varit här ett tag, jag har fixat lite med Camillas nya iphone (vuxna kan inte ett skit när det gäller teknink^^) och jag har lekt lite med filippa. :)
Nu snackar jag lite med Adrian på skype.
Ha en bra kväll, puss hej!

Jack Sparrow- The lonely island feat. Michael Bolton

Jag gillar refrängen starkt. :)
annars är låten sick...

pirates of the caribbean

I onsdags var hela min fina klass och tittade på "Pirates of the caribbean; i främmande farvatten"
De som inte hade sätt de tidigare pirates filmerna tyckte att denna var jättbra. Själv har jag sätt de tre tidigare filmerna -och jag älskar dem, jag gillar dem starkt- och tyckte att denna var så där, jag blev rätt besviken. Jag vet inte riktigt varför, men precis som t.ex. Narnia så är de första filmerna jättebra, sen känns det som den fjärde är lite mer "bara för att" och då blir filmerna lite mer slarvigt gjorda.
En sak är säker -Jag gillar inte när skådespelare försvinner/byts ut, i detta fallet keira knightley som spelade Elizabeth Swan innan, och orlando bloom som spelade Will Turner (sååå snygg). Det är ett stort minus i alla filmer när de gör så. Jag tycker att förutom Johnny Depp så gjorde Keira och Orlando filmerna så mycket bättre.
Jag var inte alls förtjust i den nya skådespelarna Penélope Cruz. Visst hon är en duktig skådespelerska och så, men jag saknade Keira Knightley. :(
Vi tittade på denna filmen i 3D och det gjorde att den blev roligare och spännande att titta på, sjukt coolt att få se en av pirates filmerna i 3D, + på det.

life...I want some more, what are you waiting for?

Hej på er alla fina!
Förlåt så jättemycket för att bloggen har varit död en hel vecka, men jag har tyvärr inte haft ork att uppdatera och jag har heller inte suttit så mycket vid datorn när jag lätt kan vara inne på facebook, msn och annat på iphonen.
Jag sitter hemma och har tråkig tid ledig, eftersom att jag är jätteförkyld så då kan jag ju lika bra starta datorn och blogga? Min hals gör ont, kroppen känns tung, och näsan rinner trots att jag har sovit några timmar nu. Usch, vad jag hatar att vara sjuk, särskilt när man har planerat in en massa roliga saker i helgen.
Förra helgen delade jag med Moa, Sebastian, Klara och Linnea. På Lördagen var det crusing och det var även ösregn, så jag, Moa och Klara var fast hemma hos lilla Basti, det var rätt så mysigt och vi hade super kul. Men innan det var jag klara och Moa och badade i havet, usch, Moa och Klara Badade ja, jag hade inte badkläder och det var rätt så kallt i vattnet...
Senare på kvällen var Moa och Klara tvugna att åka hem och då var jag med Basti ett tag. :)
På söndagen var jag med Basti igen och även Linnea var med då, det blev mycket bus och annat. tack för dagarna.
Det har varit en lång och jobbig vecka i skolan, fast lång kanske jag inte ska säga? tiden springer ju fortfarande bara fram!! Snart är det sommar lov och det ska bli så himla skönt. Jo det ska bli skönt, om nu inte det är dags för jordens undergång i morgon som alla påstår och som det har stått så himla mycket om överallt. kan man verkligen lita på en gammal förvirrad gubbe som påstår att det är exakt 7000 år sedan noak seglade ut med sitt ark... osv, sånt skit snack asså! jag blir rätt arg på folk som tror de har rätt om sånt som är rätt stort? fast egentligen kan ju ingen veta om det är sant förän imorgon klockan 18.00 när en stor jordbävning ska skaka om världen så kraftigt att alla dör. Mayaindianerna har ju tydligen haft fel för sig igen då? de har ju sagt den 21 december 2012 i flera år nu!
Vi får väl se vem som har rätt... haha, tänk vad pinsamt för denna gamla gubbe om han nu har fel och jorden inte alls går under imogon? haha, då kan han ju lika bra dö? ;o
Om jag nu kan hitta min kamera sladd så att jag kan föra över bilder till datorn, så ska ni få bilder sen förra helgen så fort jag hittar den jävla sladden. Just nu är den puts väck?
Vi får se vad som händer, jag ska i alla fall snörvla ner där nere nu och passa min goa vovve som skäller och vill ha uppmärksamhet av mig. Min familj är iväg?
Ha nu en bra kanske sista kväll av era liv.
kram

GODMORGON

hej! jag vaknade inte precis nu, men man kan väl ändå säga godmorgon?
Jag sitter och myser i min onepiece och vill bara att det ska bli fint väder så man kan gå i shorts i solen utan att frysa, jag bara hatar kyla!
Ikväll är det crusing här, och då ska vi så klart titta på det, men först ska vi äta god mat och mysa hos kusinerna. Jag ska även träffa Moa och Klara en runda.
Nu ska jag gå och mysa med min underbara vovve. Ha det superbra!
PuuSsKraAm

I think i am going to sleep...

HAHHAHA, "fröken randig banan" håller på att somna av hetta i sin onepiece. :O
Fan vad skkkkööönnt sover nog i den i natt, och då kommer jag dö av värmeslag!
XOXO

WE ARE ALL THE WINNERS

Jadå! vi vann fotbollsturneringen i skolan, riktigt gött allihopa! släppte inte in ett ända mål och sammanlagt gjorde vi typ 19 mål! GOOOODII!
"-BARA VI VINNER"
Trots att det är fredagen den trettonde så vann vi, och trots att många vänner skadade sig så fixade vi till hela skiten. Dock klarade jag mig bra med en stukad fot! (Y)
PPPP.SSSS. SNYGGA TRÖJOR? vavavavavavava?

Nakenbadare

Godmorgon höll jag på att säga, GODEFTERMIDDAG! Jag har precis suttit och pluggat ett tag, jag hade hoppats på att kunna gå ut en runda idag, men nej usch så kallt och tråkigt väder det har blivit igen!
Jag ska snart iväg och spendera hela min kväll ute på öja och imorgon är det fotbollsturnering på skolan! Hoppas vi vinner...
Jag är rätt så trött idag efter att jag sprang från Ystad till Nybrostrand med Linnea och Christina igår, det var jättemysigt och det blev också ett litet dopp i havet, fast att jag fuskade... kallt var det men ändå rätt skönt. Haha, asså en tanke jag har funderat på? Varför vill man ligga naken på stranden och bada naken? Det är så jävla äckligt när man springer förbi folk som ligger nakna med hela alltet upp i luften, vad tänker man? Det är ju inte normalt att gå naken eftersom att vi har kläder att ha på oss? och det finns ju även badkläder! De som nu är nakna på stranden kanske inte har fattat att det finns kläder att bada och sola i? Fast visst, de kanske vill få lite färg på pungen? hehe, ne, varför skulle de vilja det? jag hoppas att de inte går nakna på stan o sånt också? :o ne usch, nog om nakenbadare. Nu måste jag gå!
Ha en super bra kväll och heja på 7D1 imorgon!!
...XOXOXOXOXOXOXOXO
(bilden är från google)

Tjuuuggoo2 grader celsius!!

Hej! Fyyy faaan vad varmt det är ute! Jag o pappa satt nere på stranden o åt lunch, mysigt men riktigt hett! Jag ska gå ut med Molly nu, sedan ska jag ut o springa med linnea o christina! Måste gå nu annars hinner jag inte allt! Puss o kram!

At Petronellas place

Hej!
jag sitter hemma hos Petronella och vi är helt döda efter en chill dag i skolan med mycket sol, det blev även en hel del bus på slöjden...hihi, jag fick lite ryck o sprang runt och klickade lim i allas huvud. :) Bus är mitt efternamn? eller kanske inte? hehe, jag har nog fått solsting! nej, men i alla fall är vädert underbart idag igen och vi ska snart ut och stå i kiosken på öja, det blir några timmar där ute eftersom efter killarnas träning blir det grillning o mys med laget! :0
jag måste gå och väcka petro nu, hon typ somnade i sängen när hon tittade på "sune" på TVn. :d en special girl är hon!


Är sommaren på väg tro?

Riktigt skönt att springa ute i shorts hela eftermiddagen - me like! Tummen upp för det! (Y)
Hoppas nu det håller i sig fram till sommarlovet och under hela lovet, ja, och lite till!
Jo, visst har vi fått fina tröjor till vår fotbollsturnering på fredag? Nu väntar vi bara på att få 7D1 på ryggen, det blir jättebra! haha, kanske lite stora men det gör inte så mycket, man kan ju alltid stoppa ner den långa "klänningen" i byxorna! :)
är det bara Jag som blir riktigt sugen på att bada när jag ser tröjorna?  hihi...
Nu ska jag ta och gå upp och titta på tv, ha det super bra, och håll tummarna med mig för att det fortsätter att vara varmt ute!
Kramisar

Tick, tack, tick,tack...

fy, idag är det nog en av de varmaste dagarna på länge och de firar jag genom att sitta inne och plugga. jag ska noooooggggg ta och slita mig och gå ut till stutsmattan och hoppa lite, -jo, jag gör så. vem orkar göra läxor när solen delar med sig av vad underbart heter!
Har tyvärr blivit dålig på att blogga igen, eftersom det händer väldigt mycket nu innan sommar lovet som kommer alldeles snart -JJJJAAADDDÅÅÅ! Jag låvar att jag ska försöka lägga lite mer tid på bloggen, men då blir det kanske lite mer stress jag delar med mig av... dock är det inte så kul för mig och inte för er heller att jag stressar igenom dagarna och BLOGGEN! :( När ska dagarna ta och gå långsammare? herregud, jag hinner ju ingenting...

Jag gillar inte kaos!

Godmorgon! Är helt slut efter gårdagen, så jag tänker ligga kvar i sängen ett tag till! Kiosken gick bra o jag o Sofia var grymma, förutom i pausen då växel pengarna tog slut o även kaffet tog slut, men vi löste det med en aning stress o nervösitet! Senare på kvällen blev det mat o trevligt hemma hos familjen Nilsson -vi är som en stor familj o träffas nästan varje helgdag (;) Äsch, jag får väl gå ner till min roliga familj, o se om de har några tankar för idag. Ha en rolig söndag allihop! Kram

Kiosk dags

Godmorgon eller godmiddag egentligen... Jag vaknade för ungefär en halvtimme med ännu en solig dag som lyser i mina ögon. ;) igår kom familjen Nilsson över och det blev en mysig kväll. :D Mys pys med Moccan i soffan nu, klarar jag hoppa in i duschen nu? Det borde jag verkligen göra för om en timme ska vi vara ute på Öja! Jo, jag måste slita mig nu! ha en grym lördag, puss

I like the last second

Hello!
Underbart väder idag! har precis varit ute och gått en lång runda med min älsklings vovve, gaahh, så gullig hon är. ;)
Hoppas bara att vädert håller i sig nu i en evighet. (om det bara kunde vara sol här alltid)
Nu borde jag egentligen sitta och plugga, måste göra svenska o allt shit men lata tjejer orkar inte läxor en fredag
-usch, hemska tanke det där med läxor. Vi skuter upp det till sista minut, good idea Alice!
Jag sitter och tittar ut genom fönstert med hög musik aaa, sjukt mysigt ska nog gå ut en runda igen.
Imorgon ska jag ut till Öja som vanligt och stå i kiosken, ja, visst är det kul men det är ännu bättre att alltid när jag är där ute tränar en sjukt snygg boy som är en aning för gammal för mig men ja, han är riktigt snygg! ;)
Haha.. igår spanade jag inte in honom alls så han märkte något, nejdå, inte alls! ttshihi.
Jag tar och går ut en runda nu. Puss på er. ♥

crazy girl ska åka till öja nu. PUSS


keep your faith, baby

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, ♥

Jag borde plugga...

men istället ligger jag och är avundsjuk på alla som är med i "My super sweet 16" fy fan vad dyra deras fester måste vara, och jävla vad bortskämda ungar! Jag vill också ha ett super sweet 16års party!
Herregud... fusk!!
Jag tror inte helt ut att föräldrarna betalar allt, jag tror att MTV betalar en hel del för att få sina program? Alla som är med där är också sånna bitchiga subber... hehe, ne men de är ju totalt bortskämda, usch, jag som tycker att jag själv är en aning bortskämd? jag är absolut ingenting emot detta!
hhaaha.. fan vad det är kul att titta på, idioter! hihiihi riktigt cp töntiga!
shit, vad jag och pappa tyckte hon var kväpp när hon fick en för lång klänning och inte bytade. Hon gick och höll i den nästan hela festen! skum människa, jag hade fan åkt och köpt en ny direkt om den första inte var allt för dyr!

BLING-BLING


Price tag

Tjao!
Jag sitter här hemma och tittar på MTV, jag tycker det är kul att titta på musikvideos. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitte po? visst, man kan alltid göra läxor, men det har jag inte ork till så - "goooooood baaajjj" till läxorna. :d
- Nu sket jag i MTV och lyssnar på maddi janes fantastiska röst, jag är avundsjuk!

Lekte skogsmulle!

Hej, bloggen! Riktigt chill dag! Fy vad skönt det var att ha sovmorgon till klockan tio! Vi var ju ute och origenterade, det var rätt tråkigt o segt (jag är ju så lat) men det gick ändå ganska bra! Nu sitter jag hemma hos farmor o farfar o ska snart åka hem igen, usch jag måste klara mig utan min älskade vovve tills imorgon kväll så nu ska jag gå o mysa med henne! Ha det bra! KrAm

LÅNGA, TRÅKIGA MÅNDAG...

Efter en grymt seg dag i skolan, gick jag hem och fixade med mitt rum, fick nytt tvbord och skrivbordet åkte ner i källaren! -me like ;)
Nu är jag trött efter mycket stök, och ska hoppa in i underbara duschen, sedan ska jag läsa!
Imorgon är det sovmorgon till klockan "LÄNGE" (jag går nog upp halv 11) vi börjar inte skolan för än kvart över tolv eftersom vi ska origentera. -Usch!! men jaja, det får gå.
Nu väntar duschen! Ha det bra. pussN
bjuder på bilden :*

Valborg


Mobilblogg

Godmorgon! Jag sitter ute i solen o har precis ätit frukost. mina fina vänner har också precis åkt hem efter mycket sömn. Vi sov till klockan ett! (hihi) Kvällen igår blev jättebra, tack så mycket fina ni för kvällen! Jag skriver mer om det sen för nu kom mormor och hälsade på! Bilder från kvällen får ni också senare! Puss

RSS 2.0