Test

my heart will always search...

...for a very special friend, and it will always find you

Snabbt inlägg!

Tjabba!
Skolan idag gick väl bra, jag var nog den som var allra piggast och den som var mest speedad (som vanligt) Nu är vi i alla fall igång igen efter ett skönt lov som verkligen behövdes! Nu går vi bara sju veckor till sen är det påsklov... tiden går fort så det är lugnt!
Nu ska jag äta, ha det bra!

jag älskar dig.


Vinnst!

Vår träning blev inställd idag, eftersom att madde var sjuk och inte hittade någon annan som kunde träna oss. (jag som nu kunde och var riktigt sugen idag) Istället så stack jag och Sofia ut till slingan och sprang, blev en kort runda eftersom att vi skulle titta på handboll vid 4 tiden... då vid 4 åkte vid in till öp hallen och tittade på YIF mot Lindesberg, första halvleken sög och vi låg under, andra halvleken var mycket bättre och vi vann med 34-25. Gytt jobbat! Nu ska jag gå och fixa inför skolan imorgon. buuhuu. Hoppas att jag överlever, det får vi se imorgon.
Jag bakade också muffins innan som jag ska gå ner och käka nu! (y)

mitt yrväder

Hej.
Molly väckte mig vid halv åtta. Det var skönt att man vaknade hos Moa igår -ingen busig vove som kunde väcka mig- Hon är en riktigt buse!
Idag klockan två blir det träning, känner mig riktigt förkyld och är tjock i halsen men eftersom att om inte jag kommer på träningen så ställer madde in hela träningen... :S Sen har jag inte tränat på typ 4gånger eftersom vi har varit jättemycket borta osv. jaja, träningarna är så tråkiga ändå så jag kan lika bra bara gå dit för att ha någonting att göra.
Imorgon är det skola igen och sportlovet är över. -HATA!!!!! fyfan jag pallar inte med skolan och framför allt inte svenskan med Emely, såååååååå boring. ;o
hahah... jag är lika glad idag som hjag var igår, vad har hänt med mig? det är ju så klart för att skolan börjar imorgon, och jag fick bara sova till halv nio idag. :(
ni får iaf ha en riktigt bra dag, (trots skola imorgon) så skriver jag mer sen.

IT IS PARTY TIME!!!


I just wanna be happy

Vad ska man göra en tråkig lördagkväll? det finns ingenting på TVn och typ inte mycket som händer på datorn heller, man kan ju alltid städa rummet och sånna tråkiga things -du hör "tråkiga"- det vill vi inte!
Ska kanske ta och måla naglarna eller något sånt. Melodifestivalen är ju sämst om något, fy, lägg ner det programet (let's dance också) och fixa något nytt framförallt bra program! 2011 är ju det sämsta året som finns... -.-
haha... jag är glad idag. :D
Jag ska hitta på något att göra nu! det är en bra inställning. :p

you make me smile

Hej! 
Jag kom hem för en stund sedan.
Lyckad kväll igår, det blev allra bäst - ohja!
Älskar er alla, ni gör så att man blir glad och skiner som en sol! ♥ :D
Tack så jättemycket för kvällen, det måste göras om!
Jag hinner inte skriva så mycket nu, mormor och morfar är här så vill vara med där nere. ^^
Ni får bilder senare ifrån gårkvällen. Måste också radera bilder från kameran efter som att mitt minne är fullt... ni får påminna mig så att jag kan fota sen, så att ni får bilder! -.-
Ha en bra och soft lördag kväll.
puss.

SANCTUM = mardrömmar?

Godmorgon skulle jag sagt i morse halv tre, för det var då jag vaknade! Jag kunde inte sova, jag hade bara en massa lik i huvudet efter den filmen jag och Moa såg på bio igår. Axel fick inte lov att se den för det var 15årsgräns och det var jätteviktigt att han inte fick gå in eftersom hon som jobba där kunde bli av med jobbet om nu axel inte var 15år eller äldre. Vadå? om det nu var så jävla hårda regler varför fick då jag och Moa komma in? Jag är 13 och hon är 14. Tanten i disken frågade inte ens oss hur gammla vi var. Det är egentligen skit samma för han hade inte klarat se den, men seriöst? man blir rätt irriterad...
Jag kunde i alla fall inte sova inatt, vaknade vid tre och somnade igen vid halv sex kanske? Jag hade filmen i tankarna och alla lik som flöt runt i vattnet som man fick närblid på... hahah, jag är inte så känslig men jag klarar inte att först se en människa som är helt blodig och har svingats in i klippväggar sedan kommer han/hon flytande i vattnet, och man får se liket på närahåll. Usch!
Jaja, ifrån det så var filmen helt okej, spännande och så, men jag tyckte inte det hände så mycket, de försökte liksom ta sig ut ur grottan under hela filmen, och som vanligt så dog alla på vägen, tillslut vart det bara en kvar som kom ut.
Ikväll blir det ju fest, frågan är om jag orkar hålla mig vaken. ^^

Bio time

Hej!
Klockan nio är det bio dags. Jag ska titta på bio med familjen och min älskade Moa.
Vi ska titta på "Sanctum" i 3D, som är skapad av skaparna till "Titanic" och "Avatar" (rolig mening..)

I'm crazy but not funny


kanske inte att gå upp halv 7 på morgonen...

Jag börjar faktiskt längta lite till skolan, jag börjar tröttna på att inte träffa alla kompisarna och kanske inte ha så mycket att göra. Jag har inte haft något speciellt att göra i går och inte idag iheller. Kanske för att jag har mått så där, är ju himla förkyld. :(
Men fan, det är skönt ändå, att slippa läxor och allt det där skitet!

gah, var jag längtar till imorgon kväll... hoppas vi har roligt! ;D

- bilden bjuder jag på. haha, kolla minen. ;o

pladask

Jag får väl säga godmorgon! Jag vaknade redan klockan sju i morse och hade svårt för att somna om med tillslut gick det och jag vaknade igen vid nio, då modde jag jätteilla och kände att jag var tvungen att gå och lägga mig igen efter en trekvart uppe. Sedan sov jag till klockan tolv! (y) Nu är jag på topp och mår inte alls illa. Så skönt! Jag måste ju vara frisk tills imorgon då det är party time i köpingebro! Min och älskade Moas fest ska typ bli bäst - yeah!
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske bara ska vila, det är en sak som är skönt. Frågan är om jag kan ta det lugnt i detta huset när vi renoverar hela nedanvåningen. Golvet är klar lagt, nu målas det och läggsnya fönsterbräder i fönsterna. Mamma har nog beställt kök eller så ska hon göra det nu. Det är lika bra att fixa köket nu när vi ändå håller på, men det är dock inte roligt att vara hemma.
Jag skulle nyss gå ner och fota så ni skulle få se, men nej, jag trillade i trappan, aj, plask på gumpen och mina tår vek sig. inte så farligt med jag blev mest rädd för min kamera flög iväg. Tur att den klarade sig. Jag är bra nu igen eftersom att min älskade vove kom upp och tröstade mig, massor av pussar fick jag av henne.
Nu ska jag gå ut och busa med henne, ha en bra dag.
kram.

You know I'd do anything for you


me and my baby.


you are beautiful like a strawberry

en blåbär/hallon smoothie och en jordgubb/banan smoothie.

Recept: 2 glas

2dl vaniljyoghurt
1dl mjölk
2msk florsocker
½ liter bär
is

Mixa bären tillsammans med sockret.
Häll på mjölk och yoghurt och lägg i isbitar.
Mixa tills allt är blandat.
Häll upp i fina glas och dekorera gärna.
Nu färdigt att severa!

Lycka till!



Mitt snömonster

Jag har alldeles nyss kommit in efter att jag har varit ute och busat med min älskade vove i snön.  Hon är så underbart gullig när hon springer med en massa snö runt om sig och runt munnen. Hon springer och hon springer, och hon hoppar och hoppar. Jag kan inte få nog av att se henne. Så himla gullig som hon är!
Jag kommer säkert att fota henne nästa gång så jag kan dela med en skvätt av hur underbar hon ser ut.
Just nu springer hon runt på hela övanvångingen och leker med sig själv, som hon springer, hej hopp vad det går fort, morrar gör vi också ja! ;)

MIN DRÖM

fy vad irriterande det är att titta ut genom fönstert, jag hatar verkligen att det snöar igen. Kan det inte bara bli sommar? - NUNUNUNU, med en gång?!-
fy vad skönt att vakna upp på morgonen med solen i ögonen och bara kasta sig i ett par shorts och bikini och gå över vägen så är man vid stranden och kan ligga och sola och bada, ha en bok i handen eller varför inte lite musik? När man sedan kommer hem med sand i håret väntar grillen med en massa god mat och solen står uppe till sent på kvällarna. så skönt!
Jag sitter här med rullgardinerna nerdragna nu och drömmer mig bort till sommaren... -Vad gott det skulle vara med jordgubbar... (;

Salt och peppar.

herregud så skönt att få sova längre än till halv åtta en dag på lovet i alla fall, men mindre skönt är det att vakna och titta ut och se hur mycket snö som helst. Det snöar bara mer och mer, blir det aldrig vår? :(
Igår spenderade jag hela dagen med älskade Frida, -kärlek.
På kvällen blev det film också. Först tittade vi på "Salt" och efter det "Just Wright". "Salt" var jättebra, men hade ett dåligt slut och förhoppningsvis kommer det en fortsättning. "Just Wright" var också bra, det hände ju inte så mycket i den som i "Salt" eftersom att "just wright" var en kärleks film ju.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känner att jag är himla rastlös och bara måste göra något. Det är helt segt att man inte kan vara på nedanvåningen nu när pappa lägger golv, jag hatar att vara instängd på mitt rum.
Ha en bra dag!

I love you - min söndag

Molly bara älskade Selma. ♥
Det är perfekt att åka skridskor hos mormor och morfar!

Shopping i Malmö

tre stycken hårband_ bijou brigitte 29:-
Mascara_ lindex 80:-
adidas väska_the athlete's foot 399:-
klocka_ur & pen 200:-
linne_ginatricot 99:- /styck
tröja_new yorker 199:-
Jeans_G-star raw 1300:-
Mer än så blev det inte på vår runda till Entré, nu ska en riktigt förkyld Alice hoppa i duschen och sen blir det sängen (jag måste gå upp klockan åtta imorgon)

Lördag kväll med kärlek


Uppe med tuppen!

Vaknade för en halvtimme sedan, och jo, det var en liten vove som smet upp på mitt rum och hittade julgranskulor sen i julas, klart att hon skulle leka med dem! ^^
då har man en lång dag framöver. Jag, mamma, Axel och Molly ska nog hitta på något i och med att pappa ska sätta igång med golvet!

älskar denna variation av poker face.


Saturday all week long ...

Tack för kvällen igår töser, den var väl hyffsat bra ändå fast att jag var tvungen att se på en hel del ledsna miner...;(
Det kommer bilder en, eftersom jag sitter hemma hos mormor och morfar med kusiner och allt! - LOVE♥
Jag kommer nog inte hem för än sent ikväll så ni får nog bilderna tidigast imorgon!
Nu ska jag mysa med Selma och se om jag vågar fråga morfar om jag får låna hans gitarr (jag måste träna till musiken i skolan) Jag är så feg, så att jag typ inte vågar fråga honom.
bild på min och bästas händer. ♥

sweets.

Axel har precis köpt en godisautomat för 20:- ;p


känns som om vi ska flytta

Jag har precis hjälpt mamma med att packa ner allting i tv och finrummet i flyttkartonger, efter som att pappa ska lägga golv under sportlovet. :) Innan det så rensade jag bland mina kläder... jag får panik ena hälften  får inte plats, och andra  hälften är i tvätten... ;o det får bara plats typ en fjärde del på min lilla hylla i garderoben, det ligger en hel del på golvet också. ^^ Jag måste fixa större plats till mina kläder!
Igår så var vi på kalas hos Filippa, hon är jätttttttttteguuulllllllig! =D god mat, och en hel del skoj. :)
Jag gick hem redan vid halv elva efter som jag var skittrött och inte var helt på topp. :( 
Jag och Molly hade mys till klockan tolv och då gick vi båda och la oss. Mamma, pappa och Axel kom hem vid ett, halv två.
Nu ska jag vara lite social måste städa rummet, och duscha för ikväll ska jag va med älskade Moa! ♥
Ha det bra!
Nu ligger typ alla kläder utspridda i hela trappan.

I'm gonna walk

Hej, skolan idag = sög!
men rätt chillaxigt ändå... Har precis kommit hem efter att jag har varit och krängt godis hos farmor och farfar när vi hämtade Molly.
Pappa har också varit och hämtat golv idag som kommer att läggas under sportlovet, ni ska såklart få bilder på det en.
Nu ska jag kanske byta om? Ska ut och gå med petronella ikväll! Kan ni fatta? jag ska gå. ;o
Nu ska Axel ha sin dator igen (lånade den för att jag inte orkade starta min egen)
Ha det bäst!

Glee

Jag har precis tittat på Glee. Jag har aldrig rikigt tittat på det men jag är helt fast nu. Jag verkligen älskar musiken, kläderna och handlingen. - och Finn är rätt små snygg- Jag har alltid älskat musik och gör det verkligen fortfarande (även fast jag absolut inte kan sjunga) Jag tittar på ett avsnitt varje dag, (går på tv11 halv sex varje vardag) och på onsdagar är det dubbel pott, ett nytt avsnitt varje onsdag kväll klockan åtta.
Engelskan är klar nu så jag har inget speciellt att hitta på, ska bara surfa runt på nätet och längta till i kväll klockan åtta, jo så klart längtar jag också till det är fredag för då behöver jag inte vakna upp och säga; jippi nu är det äntligen helg, Fan helgen är snart slut igen. Det är ju lov nästa vecka, och japp, jag ska hitta på en himla massa kul!

In the name of the king

Guten tag!
jag sitter och tittar på en film "in the name of the king" den är typ lite wannabe "sagan om ringen" eller kanske tvärt om, denna är nog äldre... den är lite cp, men ändå hyvsat bra, lite hemsk också.
Idag slutade jag ju tidigt, det är alltid lika skönt!
Jag måste göra Engelska som jag har till imorgon. :(
Nu måste jag titta på filmen, kriget började nyss!

god ? can you just give me this things

Idag efter skolan körde jag och mamma ner en runda till stan, mest för att vi skulle hämta Axel klockan fem...
Fy fan vad tråkiga affärer det finns här! bläää på Ystad. -,-
Jag köpte inte ett skit, bara tittade ut en massa saker som jag önskar mig när jag fyller år i april.
Jag behöver och vill ha:
  • ny skolväska
  • ny idrottsbag
  • ny innebandyklubba
  • nya träningsshorts
  • nya gympaskor
  • ny jacka!!
  • ny klocka
  • nya converse
  • PENGAR!!!!!
  • nya kläder!!
  • nytt rum - ska ev. renoveras till sommaren
  • nya böcker!!
  • ABSOLUT NY MOOOOOBBIIIILL!
  • ny tandborste -igen- ;p
  • nya objektiv till kameran
  • smycken
  • annat smått och gott!
det var en lista på lite saker som jag ska handla och fixa under detta året!
- Det är ett måste!
Jag blev "klar" med NOn lite tidigare än planerat för att jag ska hinna titta på "life unexpected" i liksom direktsändning. Jag kan inte NOn men och? jaja, det får väl gå som det går på provet. -.-
fan vad mycket jag bryr mig om skolan.
nu ska jag ta en frukt och starta TVn.


Schema.

Haha.. jag har varit tvungen att göra upp ett schema på vad jag måste göra nu ikväll.
Det är mycket som jag ska hinna med!
Jag var snabb i duschen så nu hann jag med att blogga!
Nu är jag två minuter efter och NOn väntar hörs vid cirka klockan åtta!

my football...

Molly har precis dekorerat vårt TV-rum med en massa bajspåsar, hon tyckte att det "fräschade" upp en aning!

I just love all the homeworks...

... Nej, det gör jag absolut inte alls! Fy vad jobbit det är med alla läxor och saker som måste göras efter en hel dag i skolan med en massa arbeten där, räcker det inte att man jobbar i skolan? Det tycker jag i alla fall att det gör!
Jag sitter och gör en massa läxor just nu, lite annat arbete också som ska vara klart i veckan -Matte, Engelska, SO, NO- ja sånt där skit.
Jag måste fortsätta nu!
Ha det bra.
och P.S. jag är helt kry nu, har fortfarande lite ont och så, men jag tar en tablett och allt är bra!
och D.S Glad alla hjärtans dag. Hoppas ni får något riktigt gott eller fint idag, det förtjänar ni.♥

I'm fine

hej!
Nu är jag jättepigg och nästan helt kry, jag har fortfarande lite huvudvärk och så men inget farligt, hoppas att jag mår bra imorgon också så att jag kan gå i skolan!
vad tjatig jag är...
Farmor och farfar har varit här nu i flera timmar så jag och Molly har haft något  att göra när inte mamma, pappa och Axel är hemma!
Nu ska jag snart äta bajs mat, (mc donalds)

More than love♥


My neighbors think I'm crazy

-jaha, det blir ingen träning för mig idag.
Jag tycker att det är bäst att jag är hemma och vilar så att jag är kry i morgon och kan gå till skolan ( det ska jag) Jag har fortfarande ont i mitt öra och i mitt huvud, men det är bättre än i går i alla fall, problemet är att jag får ont i olika perioder, just nu har jag inte så ont i mitt öra utan bara lite ont i huvudet. Helt plötsligt sen får jag så jävla ont i både och så jag kan typ inte göra något, vad fan är det med mig. ;o (hehe)
Jag har i alla fall inte öroninflamation för i så fall skulle jag haft feber.
Det blir en lugn dag idag, det är rätt så skönt faktiskt!
hahah.. känner för att berätta om min lilla morgon också.
Okej, när jag vaknade hade jag sån himla huvudvärk, jag gick ner och var helt yr. jag hälsade på Molly och kastade lite leksaker till henne i tillbyggnaden. Jo jag såg helt förjävlig ut - typ som ett sjukt troll. jag tog upp Molls på något sätt och sen pussade jag och höll på med henne. Det roliga var att det kom folk gående utanför våra fönsterpartier hela tiden och såg på mig som jag var helt dum i huvudet ( de glodde liksom in hela tiden) jag tyckte inte att det var speciellt pinsamt, bara lite roligt. -.-
jag orkar inte gå och hämta min kamera nu, så ni får förhoppnigsvis lite bilder sen igår senare ikväll.

kalas hos kusssssinerna.

Hej, kom hem från kusinerna för en stund sedan. Det var väl mysigt, ni får lite bilder imorgon!
Vi var hemma vid nio redan efter som jag har så jävla ont i mitt huvud och öra, not good. :(
Hoppas jag blir bättre så jag kan träna imorgon.
Nu ska jag gå och sova så jag är kry tills imorrn.
Ha det bäst! puss.
Tänk att mitt hjärta har varit en sån här liten plutt, shit vad hon har växt snabbt! ♥
Detta var dagen efter att vi fick henne.

typ - ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Redan imorse när jag vaknade kände jag att jag hade riktigt ont både i huvudet och i mitt högra öra. Nu är klockan snart fyra och jag har fortfarande lika ont, det är absolut inte kul och speciellt inte när man ska bort. Jag har dock inte tagit någon tablett men jag tror nog att jag måste göra det nu, har så sattans ont.
Kanske så har jag ont efter allt skrik igårkväll, skräckfilmen ni vet... vi väckte alla döda...
Blir tabletter nu, ha en bättre lördag än mig, och försök att undvika sånt som inte är så roligt (t.ex. då huvudvärk)

outfit 12 februari

Rolling stones tröja-H&M
G star jeans-MQ

kärlek vid första ögonkastet.

Fyfan vilken roligkväll vi hade tillsammans igår. Jag älskar er verkligen!
först tog vi en runda på stan, hyrde film, köpte godis och tog en fika. När vi skulle åka bussen upp till petronella så råkade  vi ta lite fel buss så vi åkte runt hela stan (det hade verkligen gått fortare att gå)
När vi äntligen kom hem till petro så beställde vi pizza och tittade på nyårsgalan, efter maten så satte vi på en av filmerna som vi hyrde, "grown ups" sen gick jag och Moa och hämtade Fredrik. Han var också med och mös resten av kvällen med godis, och skräckfilm "night of the demons" fy fan vad äcklig den filmen var. ;p
Vi väckte nog alla döda med vårt skrik. :D
Kul hade vi i alla fall, och det måste göras om!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ikväll ska vi på kalas till kusinerna. :)
Tack än en gång för kvällen igår tjejer. Hoppas Moa fick en bra födelsedag! (L)

movie time.

Nu har jag precis tittat på två stycken filmer som jag hyrde innan med mamma.
"mother and child", den var riktigt bra och sorglig, jag rekommenderar den verkligen!
"the kids are alright" den var riktigt gayig, jo, mammorna var liksom gay, men asså den var helt okej ändå.
Jag orkar inte skriva något om dem. Ni får två bilder istället på fodralen om ni är sugna på att titta på dem!
Vi hörs nog på senast på lördag... ha det bra tills dess!
puss.

Time passes. Even when it seems impossible

som det regnar ute! fy, jag ska snart gå och titta på film...

Jag hoppas att Petronella fick en kul födelsedag. Jag hade i alla fall jättetrevligt, det hade förhoppningsvis de andra också, vi var ju och fikade efter skolan idag, jag och sju av de bästa töserna. Tack så mycket för ert sällskap, god fika och goda vänner!
Jag skriver snabbt eftersom att jag ska krypa ner uner täcket och sätta på en film i detta "fina" vädert. blää.
Imorgon fyller Moa år (ännu en fjortis) och det ska firas med film, pizza och GOOOODIS på kvällen! Härligt!
Jag älskar er töser. ♥
här kommer lite biler sen fikan.


Onsdag=stan, torsdag=stan, fredag=stan

Hej på er alla fina.
Hela denna fina dag han jag spenderat med min fina bästis Frida.
Efter skolan, som slutade redan klockan tolv, så gick vi ner till stan och tog en fika det blev en konstig bulle på ett konstigt tomt ställe efter som överallt på de andra cafeén var det fullt. (alla hade ju lunch då vid klockan tolv) Efter en mysig fika gick vi ut i en massa affärer ihopp om att hitta presenter till Petronella och Moa. (sorry, vi hittade ingenting) Det är hur svårt som helst att köpa presenter till sina kompisar, när de fyller  år. Jag har alltid problem när det gäller sånt... tillslut när vi hade gåttt i typ alla affärer ca. 9999gånger så blev vi först hungriga och sugna på chokladbollar, så då gick vi och fikade igen, fast på ett annat cafe.
efter en liten stund blev vi sugna på chips, vi gick in på hemmakväll och handlade "lite" sånt smått och gott. ;)
Haha... vi blev flummiga av allt det söta, och sprang runt och skrek på stan, typiskt oss.
Ja, sen frös vi och åkte hem till frida, där vi tittade i skolkattalogen efter vilken kille i varje klass som var sötast, vissta klasser hade typ så miljoner snygga killar och vissa var helt cp och hade bara sånna urfula!
Nu har jag suttit och tittat på fridas träning, men är hemma nu igen!
Det var lite kort om dagen...
IMORGON fyller bästaste Petronella 14 år (fjortis) och det ska jag, hon och några andra kompisar fira med att gå ut på stan och fika. MYSIGT, det är underbart att få tillbringa en dag med alla sina vänner. ;)
Vänner är ju det bästa man har. ♥
På fredag ska jag och petro nog ner en runda på stan igen (jag blir ju pank) innan min träning, vi hade tänkt att försöka hitta en present till Frida som fyller åt nästa fredag.
hade tänkt att "försöka" få lite läxor understökat. Tror ni jag klarar det? :o
Ha en bra kväll.
Och jag säger också grattis till bästa Linnea som också blir 14 idag. Jag känner mig ung... ;)

Valentines day. ♥

bara för att jag har tråkigt så kände jag för att skriva lite om hur jag skulle vilja fira min allahjärtansdag år 2011.
På måndag är det ju den 14 februari, och japp, då är det allahjärtansdag.
Jag har ingenting planerat efter som att det är en måndag och skola som vanligt, men nu på söndag eller kanske redan på fredag så skulle jag vilja fira min allahjärtansdag med några av alla mina underbara vänner, kanske lite film och mys? Bara umgås.  Vet inte om det bara är jag som hade tyckt att det var lite trevligt?
Förraåret så hade jag och My en lite fest, mycket kul hade vi! Jag glömmer aldrig den kvällen tillsammans med en massa vänner. det var mer en fest, men detta året skulle jag bara vilja träffa kanske en fyra, fem av mina närmaste vänner och ha lite extra mys. Jag har inte frågat någon än, men det kanske jag gör...
Jag brukar egentligen inte bry mig om alla dessa lite mindre högtider, men just nu är det några (rättså många) av mina vänner som fyller år, och då kunde det vara trevligt att mysa lite extra, eftersom det inte är så jätteofta man träffas.

Ny duschad.


favoritlåten sommaren 2010, och den lever fortfarande kvar. -.-

I'll be there for you through it all

hej på er!
Idag har jag inte hunnit skriva på grund av att efter skolan åkte jag hem en runda till farmor och farfar och hälsade på. God fika och lite annat trevligt blev det där.
Skolan sög som vanligt, jag bara längtar efter sportlovet som snart kommer, ack går ju tiden så fort så vi börjar skolan nästan direkt igen när lovet börjat. ^^
Sånt är livet, och livet måste levas nu för det sägs ju att världen ska gå under nästa år, 2012. :(
jaja.. haha, vi får väl se?
nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min älskade bok.
Ni får ha en bra dag som vanligt.
Tunika-MQ
strumpbyxor-lindex
linne-ginatricot

typ, goodnight! ^^

Jag kom typ "precis" på att jag hade Engelska till imorgon. ja, "precis".
hahh... fan vad grym jag är, kan inte någon och har tränat en gång. ;p
Så är det när man är slarvig, Alice.
Matten är i alla fall klar. ;)
från en sak till en annan...
...FAN!! Imorgon har jag slöjd... och nu är jag trött och ska gå och käka äpple och snart är det "familjen annorlunda"
hehe.. ni märker? Jag är trött!
puss hej. -.-
Jag vill ha godis!

Tisdag.

hej bloggen!
Jag ligger i sängen med min älskade dator, webbade lite med bästa jacob innan, men hans dator dampade så ja, vi fick stänga av...
Jag har typ värsta träningsvärken i mina armar och i magen, fan vad jag måste ha tränat hårt i helgen? ;o
Jag har också jätteont i min hand, först skrapade jag lite i väggen på utsidan av vårt hus sen bet Molly mig så att det
började blöda. ajj. skit hund! ;( Hon är underbar ändå! ♥
Nu måste jag typ gå och göra läxor och gå ut med Molly.
Ha en fortsatt tråkig tisdag.
puss.

vill typ ha sommarlov!

Hej!
Jag vill ha sommarlov, värme och bad!
Jag behöver väl inte säga mer? ni fattar!?
hejdå!

everytime I see your lovely little face, I smile


vad är en rubrik?

Hej!
då var det snart måndag igen... :(
Jag skriver ett snabbt inlägg nu, har inte så mycket tid.
Jag gör mig i ordning för träning nu, musiken är på annars hade jag inte orkat skriva.
Igår ägnade jag min eftermiddag med att titta på "2012", den filmen var riktigt bra! Jag rekommenderar den om du inte redan har sätt den.(Y)  Lite hemsk var den ju också...:(
Klockan fem var vi på plats i Oxie, kvällen blev jätterolig!
Jag tittade faktiskt lite på melodifestivalen, men det var inga superbra bidrag. Vi åt god mat och tittade på när Molly och Casper busade, de var fett kul att se! ¨
Nu hinner jag inte skriva mer, skriver ikväll eller imorgon efter tråkiga skolan. :(
ha en soft söndag. puss.

I sit by myself

typ ? Godmorgon, eller nej jag har ju varit vaken sen tio... fast jag har legat under täcket i soffan och tittat på "robin hood" jag har faktiskt inte sätt den innan. Jag började att titta på den igår kväll, men efter en timme och tjugo min tröttnade jag, och gick och la mig (mamma, pappa och Axel somnade framför tvn) jag menar en film som är två och en halv timme lång ska väl vara bra, och det ska väl hända saker? Jag trodde att den skulle vara bättre, jag blev faktiskt besviken. :( Jaja... när det var en halvtimme kvar blev det krig och äntligen hände det något. :p
Men okej då... den var väl helt ok?
Jag tror nog att jag ska ta på mig nu och göra mig i ordning. Klockan fem blir det Oxie, vi ska till några vänner där. ^^ Molly ska också träffa en lite pojkvove för första gången, undra hur det kommer att gå?
Jag är egentligen inte så pigg på det... jag tar det helst lugnt på lördagkvällen. :(
men jaja, sånt är livet och jag får väl peppa upp mig och ta det lite roligare, jag vet egentligen inte varför jag bara tycker att det ska bli sådär? Jag är himla trött, haha.. sluta nu Alice!
Nu ska jag försöka få på mig några kläder. kul att se ikväll vad det blir, jag kommer att testa 999999999999 olika klädesplagg.
ha en bra lördag, och dö inte framför tv:n ikväll, det börjar ju ännu ett långtråkigt program nu - melodifestivalen, det räcker väl med "let's dance" och allt sånt som är så jävla sjukt tråkigt! Jag dör. -.-

Dagens låt - Talking to the moon

visst är denna låten så skön ? ;)

"At night when the stars
Light on my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes your on
The other side
Talking to me too
Oh Am I a fool
Who sits alone
Talking to the moon"




Helg!

Hej!
Sitter bredvid bästaste Petronella, hon gör läxor (flitig som vanligt, är hon) och jag sitter här och skriver (osocial som vanligt)
Jag ska tagga till träning halv sex som efter mycket bekymmer blir pappa som tränar oss idag.
Ja, nu ska jag vara lite social mot petro, så vi hörs!
Ha en härlig fredag med mycket gott godis. Puss.

Dagens Alice.

Helloj!
Jag har precis ätit köttbullar, och sitter nu här och fryser. Det är alltså typ -100000 grader här, inne på mitt rum. Jag vet inte vad jag ska göra för att jag inte ska bli en isbit? :(
Jag får väl krypa ner under mitt varma täcke med tyskaboken i handen och kanske min vanliga läsebok i andra. :)
Undra vilken jag kommer läsa i mest? - svår fråga, eller inte...
Jag ska nog ta och göra det nu... Juste, utvecklingssamtalet gick bra, jag är duktig! :)
ha det inte bra, utan allra bästast, vet jag!
Jeans- G-star
Linne- Ginatricot
Tröja-kappahl
Klocka-glitter

tomorrow...

- Yes, tomorrow i'll first... gå i skolan, efter skolan ska jag typ följa med mamma till doktorn (hon ska typ på hälsosamtal eller något?) sen klockan halv fem så ska jag på utvecklingssamtal, så jag kommer inte att skriva förrän lite senare på kvällen.
Ville bara säga det nu snabbt så ni inte tror att jag har gått och dött imorgon, det hade ju inte varit en rolig tanke, eller? ;o
aja, nu ska jag krypa ner i sängen ännu en gång och ta fram engelskan som är till imorgon (jag har fortfarande inte gjort det) Jag gick faktiskt och duschade innan när jag sa att jag skulle krypa ner med läxböckerna under täcket, och efter det tog jag och drack en hot cup of tea.
Nu vet ni att jag kanske inte går och dör imorgon men det blir en liten paus!
Ni får fortfarande ha en härlig och skön kväll, fast att det är storm ute, och fast att jag inte kommer skriva till er tomorrow.
kramis.

Dagens låt - California king bed

♥                

"Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming"

Nailpolish

ph-me


Jag har precis målat mina naglar, äsh, jag är sämst men och ? (;
Nu ska jag frysande krypa ner under täcket, tror att jag får sällskap av läxböckerna, och lite varm mat.
ha en bra torsdagskväll, massor kramar.

fashion - oh god, give me this beauties


like a sunset, all the wonderful colors

Jag har precis gjort en massa matteläxa, ack så drygt!
Engelskan och tyskan väntar också, ska snart gå och göra den, annars är det en lugn dag.
Jag har inte så mycket att skriva om. Ni ska få lite bilder här sen igår med Stina, när jag och hon fotade lite things. :)
här fick ni fyra stycken, något cp, bilder!
Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra... ;o

första februari

Idag är det första februari, herregud vad tiden springer iväg... jag fyller år om två månader! ;D
hihi... ja, två månader går fort och det börjar riktas mot vår! :)
Jag längtar redan till sommaren, kanske någon mer som gör det?
mer om det sen. Ha ännu en bra månad alla fina läsare.
- Alice. ♥

please, don't kill me...

Jag har inte bloggat idag i heller, Jag har varit med Stina hela dagen. Det var typ år sedan vi var sist, så det var på tiden! Hon åkte hem för en halvtimma sen. I morgon kommer jag ladda upp lite cp bilder som vi tog tillsammans, efter som jag slutar redan 12.15. :)
vill också bara säga: jag har förstört mitt liv, så hejdå! ;o
jaja.. det där behöver ni inte veta något mer om.
Nu ska dör min dator om 10 minuter, så jag ska stänga den och titta litta på fotboll på tv? :)
här får ni en glad Alice sen i julas...

RSS 2.0